Haberler

Yenilenen Şenlikköy Stadı Hizmete Açıldı

Bakırköy'de bulunan Şenlikköy Stadı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından FIFA standartlarına uygun olarak yeniledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, yenilenen tesisin bölgedeki tüm amatör spor kulüpleri ile sporcuların hizmetine sunulduğu belirtilerek, "Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1985 yılında yapılan ve birçok müsabakaya ev sahipliği yapan Şenlikköy Stadı, zaman içinde tribünlerinden zeminine, ışıklandırmalarından soyunma odalarına kadar kullanılamaz hale geldi. Stadın yeniden Türk sporuna kazandırılması için 2016 yılının sonunda tadilat ve bakım çalışmalarına başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, stadı baştan aşağı yeniledi." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, stat zeminin FIFA standartlarına uygun suni çim olarak yeniden yapıldığının altı çizilerek, şunlar kaydedildi:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen ve şu anda haftalık 1500 sporcunun yararlandığı tesis tam kapasiteye ulaştığında ayda 10 bin futbolcunun antrenmanlarına ve maçlarına ev sahipliği yapacak."

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bakırköy Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title