Haberler

Yeniköy MASKİ ile değişimi yaşıyor

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Şehzadeler ilçesi Yeniköy Mahallesine 10 kilometrelik içme suyu hattı ve 75 bin metrekarelik üstyapı çalışmalarının yer teslimi yapıldı. Mahalleye ayrıca İçme suyu deposu ve arıtma tesisinin de kazandırılacağı ifade edildi.

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde beldeden ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin altyapılarını titizlikle yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Şehzadeler ilçesi Yeniköy Mahallesinde 10 kilometrelik kanalizasyon hattının tamamlanmasının ardından yüklenici firmaya 10 kilometrelik içme suyu hattı, içme suyu deposu, içme suyu arıtma tesisi ve 75 bin metrekarelik üstyapı çalışmalarının yer teslimi yapıldı. Düzenlenen programa MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, Mahalle Muhtarı Nasıf Gürler ve yüklenici firma temsilcisi katıldı.

Yeniköy, sağlıklı alt ve üst yapıya kavuşacak

Yeniköy Mahallesinde yürütülecek olan çalışmalar ile ilgili kısa bir bilgi aktaran MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün talimatları ile Şehzadeler ilçesi Yeniköy Mahallemizde yürüttüğümüz 10 kilometrelik kanalizasyon hattı tamamlandı. Bugün de 10 kilometrelik içme suyu hattı ve 75 bin metrekarelik üstyapı çalışmalarının yer teslimini yüklenici firmaya yaptık. Hayırlısı ile çalışmalarımız tamamlandığında mahallemiz sağlıklı altyapı ve üstyapıya kavuşarak değişimi yaşayacak" dedi.

Muhtar'dan Başkan Ergün'e teşekkür

Yeniköy Mahalle Muhtarı Nasıf Gürler, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Kanalizasyon hattındaki değişimi şimdi de içme suyu hattında yaşayacağız. Sağlıklı içme suyu hattımıza kısa bir süre sonra kavuşacağız. Başkanımız sayesinde mahallemiz artık daha yaşanabilir bir mahalle olacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Şehzadeler Yeniköy Manisa Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title