Haberler

'Yeniden Evlenebilirim'

İki Yıl Süren Olaylı Boşanma Davası Sona Erince Efe Özal'ın; 13 Yıllık Eşi Zeynep Özal'la Ayrılığı Hakkındaki İlk Sözü "Allah Kurtardı Beni" Oldu..

Son 2 yıldır zor günler geçirdiğini söyleyen Efe Özal, "Çok ağır eleştirilerde bulunuldu bana. Ama ağzımı açmadım. Arkadaşlarım da hayret etti, 'Nasıl bu kadar sabırlısın' diye. Boşanma normaldir; oturulup makul, mantıklı konuşulsa hiç problem yoktu, iki sene evvel biterdi. Ama olaylar çirkin hale getirilince mücadele oldu. Mücadeleyi de çocuklar için verdim, istediklerim oldu, sonra da bitti' dedi.

Yeniden evlenebileceğini söyleyen Özal, "Şu kadarını söyleyeyim; boşanma bittikten sonra ilk yaptığım, adağım vardı kurban kestirdim. Dedim ya, arkadaşlarıma bakıyorum birçoğu boşanmaktan korkuyor, değişiklik yapamıyorlar ya da mutsuz olduklarının farkında olmuyorlar, ben de öyleydim. Eski eşime bir konuda teşekkür ediyorum, o fark edip böyle bir şeye cesaret etti ama makul mantıklı bir yol izlemedi o ayrı..." diye konuştu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title