Haberler

Yenice Orman İşletmesi Yeni Binasına Kavuşacak

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Karabük'ün Yenice ilçesinde yapımı devam eden Orman İşletme Müdürlüğü yeni idare binasında inceleme yaptı.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Karabük'ün Yenice ilçesinde yapımı devam eden Orman İşletme Müdürlüğü yeni idare binasında inceleme yaptı.

Beşel, Yenice Orman İşletme Müdürlüğü için yaptırılan yeni idare binasını ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Orman toplu koruma inşaatı ile yapımı tamamlanan orman yolu sanat yapısında da incelemeler yapan Beşel, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölge müdürlüğü olarak yatırım programlarını tavizsiz şekilde uyguladıklarını ifade etti.

Ortaya koydukları projelerle yarınlara yatırım yaptıklarını dile getiren Beşel, şunları kaydetti:

"Bu kabil tesisler, ormancılık faaliyetleri açısından oldukça önemlidir. TSE standartlarına uygun malzeme seçiminin yapılmasına dikkat edildiği gibi yapılan çalışmalarda özellikle malzeme seçimleri önemlidir. Yapılacak imalatların ise zamanında denetlenerek hatalı imalatlara meydan verilmemesi için azami gayret gösterilmektedir."

Beşel, yatırım programların yıl içerisinde tamamlanmasını planladıklarını, yol yatırım faaliyetlerinin de standartlara uygun şekilde devam etmesi için gerekli talimatları verdiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü Karabük Yenice Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title