Haberler

Yeni Yılda Sevda Demirel Rüzgarı

Mersin'de, yılbaşı programı kapsamında sahne alan şarkıcı Sevda Demirel hayranlarını coşturdu.

Mersin'de, yılbaşı programı kapsamında sahne alan şarkıcı Sevda Demirel hayranlarını coşturdu.

'Gorja Cafe Bar'da hayranlarının karşısına çıkan Demirel, sevilen parçalarını peş peşe söyledi. Derin sırt dekolteli sahne kıyafeti ile göz kamaştıran Demirel, sık sık hayranları ile sohbet etti. hareketli parçalarında masalara giderek hayranları ile birlikte şarkılarını seslendiren Demirel, hayranlarının isteğini kırmayarak beraber dans etti.

'Yalnız Kullar' şarkısından önce hayranları arasında 'Evde kalan kızlar' olup- olmadığını soran Demirel, "Beni sahnede şarkı söylerken beğenen çok ama biri de sahnedeyken tutup kolundan götürmüyor. Eskiden boylu poslu olsun derdim ama şimdi hiç öyle beklentilerim yok. Güven versin, sahiplensin yeter. Erkek dediğin sahiplenecek, kanatlarının altına alacak. Yeni yıl tüm isteyenlere yakışıklı ve güvenilir erkek getirsin"

dedi.

Hayranları sahneden inip masaları gezen Demirel ile fotoğraf çektirmek için büyük çaba harcadı. Dans ve performansı ile beğenilen Sevda Demirel, gece geç saatlere kadar kaldığı sahneden alkış yağmuru eşliğinde ayrıldı. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title