Haberler

Yeni Yıla Saatler Kala Otomobilin Çarpap Kaçtığı Yaya Öldü

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, yol kenarında yürürken sürücüsü ve plakası belirsiz bir otomobilin çarptığı 72 yaşındaki Hüseyin Gençtürk, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen yeni yıla saatler kala hayatından oldu.

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, yol kenarında yürürken sürücüsü ve plakası belirsiz bir otomobilin çarptığı 72 yaşındaki Hüseyin Gençtürk, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen yeni yıla saatler kala hayatından oldu. Kaçan sürücünün arandığı bildirildi.

Kaza, bugün saat 20.00 sıralarında, Bostanlı Semti Atakent Mahallesi Hasan Ali Yücel Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yol kenarında yürüdüğü belirtilen evli ve 2 çocuk babası, işçi emeklisi Hüseyin Gençtürk'e, plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen kırmızı renkli bir otomobil çarpıp kaçtı. Yola savrulup ağır yaralanan Gençtürk, ihbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Gençtürk, yeni yıla saatler kala hayatını yitirdi.

KAÇAN SÜRÜCÜ ARANIYOR

Yaklaşık 6 ay önce yine bir kaza onucu hafif yaralandığı öğrenilen Gençtürk'e çarpıp kaçan sürücünün yakalanması için çalışmaların sürdüğü, otomobilin aynasının kaza yerinde düştüğü, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinin inceleneceği kaydedildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KÖ(SSA) - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

asiye sakaasi__ksk@hotmail.com:

yazık valla bukadar vicdanınız rahat olmamalı bir insan nasıl bu kadar rahat uyuyabilir ne kadar şerefsizmişsiniz ki bu kadar zaman durabildiniz sizin kim olduğunuz belli olucak elbette..siz ne kadar rahat ailenizden rahatsız araba kullanamayan hastalıklı bir insanı kullanıp rahat rahat çıkara biliyorsunuz bukadar herşey kolay olmamalı ama emin olun yakındır kapınızdadır ondan sonra ne bulabileceksiniz merak konusu?

0
1
yanıtYanıtla
özen altkomt_9@hotmail.com:

çarpan bulundu.o kadar hızlı çarpan feykler atan aracın içinden 90 yaşında bir amcayı çıkardılar karşımıza farkında değilim diyor .rahmetlinin kırılmadık kemiği kalmamış vicdanınız sızlasın.ama er geç gerçek suçlu bulunucak...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title