Haberler

Yeni Yıla Doğru

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS), yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS), yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sendikadan gönderilen açıklamada, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) ve Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü'nde çalışan işçilerin yanı sıra tüm emekçilerin ve Zonguldak halkının yeni yılının kutlandığı belirtildi.

Bu yılın enerji kaynaklarını paylaşmayı amaçlayan güç çatışmalarıyla, bölgedeki birçok ülkenin içine sürüklendiği savaşların yanı sıra terörle, ekonomik kriz tehditleriyle tamamlandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Özellikle Ortadoğu'daki çatışmalardan, terör ve şiddetten, açlıktan, yoksulluktan insanlığın kurtulması, barış ve hoşgörünün egemen olduğu, temel insan hak ve özgürlüklerinin sağlandığı bir dünya ortak özlemimizdir.

Bölge olarak 2017 mücadele dolu bir yıl oldu. Yaşananlardan dersler çıkararak, yeni umutlarla geleceğe bakmamız gerekiyor. GMİS olarak TTK ve MTA'ya işçi alınması amacıyla sürdürdüğümüz çalışmaların 2018 yılında olumlu sonuçlanabilmesi için aralıksız çalışmaya devam ediyoruz. GMİS olarak 2018'de de bir yandan kamu ve özel sektördeki maden işçilerinin, bir yandan da MTA işçilerinin ve kurumlarımızın geleceklerine daha da güvenle bakabilmeleri için çalışmalarını sürdürecek. Öte yandan Zonguldak, bölgemiz ve ülkemiz halkının ve emekçilerinin hak ve çıkarlarının korunması, ekonomik ve sosyal refahları için verdiği mücadeleye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, TTK'da ve özel sektörde çalışan maden ve MTA işçilerinin, emekçilerin ve tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, barışın, huzurun ve hoşgörünün egemen olduğu bir Türkiye'de, savaşsız bir dünyada yaşamak umuduyla, 2018'in huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title