Haberler

Yeni Yıl İçin En Güzel Hediye Adresleri

Güncelleme:

Yılbaşı için alışveriş yapabileceğiniz en canlı ve heyecanlı mağazalar ve hediyeler bu haberde!.

Yılbaşı gelmek üzere ve siz hâlâ sevdiklerinize ne alacağınıza karar veremediyseniz, bu yazıyı mutlaka okuyun! Yılbaşı için alışveriş yapabileceğiniz en canlı ve heyecanlı mağazaları ve bu mağazalardan alabileceğiniz hediyeleri açıklıyorum, hazır mısınız?

1- Benim hediye almak için favori mekanım İKSV'dir! Şaşırmayın, sadece sinemaseverler için hediyeler yok burada. Birbirinden farklı, özgün Türk ve yabancı tasarımcıların koleksiyonlarından hediyeler bulabilirsiniz. Ne zaman İKSV'den bir şey alsam, çok beğenildi. Bu yılbaşı için de Aliye Berger'in yastıkları favorim.

2- En farklı hediyelerin toplandığı Container Store'u yeni keşfettim. Hem sanatsal, hem farklı, hem de içinde espri bulunan birçok seçenek bulabiliyorsunuz. Ben, yılbaşı uğuru olarak küçük paraların asılı olduğu bereket dallarını çok sevdim.

3- Kış aylarının en favori hediyesi her zaman eldivendir. Ama eğer dokunmatik bir telefonunuz varsa, telefon açmak için eldiveninizi çıkarmak zorunda kalırsınız. Dokunmatik telefonlar için üretilen özel eldivenler, bu sorunun tek ilacı. Geçen sene Turkcell Shop'lar çıkarmıştı bu eldivenleri ama onlar sadece siyah renkteydi. Şimdi Muji bu eldivenlerin birçok rengini çıkarmış. Pek makbule geçecek bir hediye olacağından emin olabilirsiniz.

4- Kimse 2012'de ne olacağını bilmiyor ama hepimiz hedeflerimizi belirliyoruz, ardından astroloji haritamıza bakıyoruz. Siz de bu yılbaşı için bir arkadaşınıza, beğendiğiniz bir falcıdan veya astrologdan randevu hediye edin; 2012'de onu neler bekliyor öğrensin.

5- Erkeklere en şık hediye, Scotch & Soda'dan alınır! Çünkü hem yeni bir marka, hem kaliteli, hem şık, hem de indirimde...

6- Karınca, esprili hediye almanın mabedidir. Örneğin bir danışanıma, elleri çok üşüyen sevgilisi için Karınca'dan el ısıtıcı almasını tavsiye ettim. Aklımı seveyim!

7- 'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle beraber herkesin içindeki Osmanlı ortaya çıktı! İşte size farklı bir hediye seçeneği daha: Giy Çek Fotoğraf Stüdyosu'na gidin ve istediğiniz tarihe ışınlanın! Hem değişik bir hediye olsun, hem de anı olarak saklansın. Bilgi için, giycek.com'a bakabilirsiniz.

8- Benim istediğim hediye ise, son moda yatak DormeoOctaspring. Öyle alelade bir yataktan bahsetmiyorum. Eski moda yaylı yatakla, uzay teknolojisi sünger yatakların karışımı bu. En önemli özelliği; terletmemesi. 365 gün keyif verecek bir hediye olduğu kesin!

9- Beymen Blender'dan hediye almaktan korkmayın. Bazen pahalı zannettiğiniz mağazalar çok uygun fiyatlı olabiliyor çünkü. Blender'dan hem şık, hem gösterişli, hem de güzel bir hediye alabilirsiniz. Benim favorilerim; seramik, papyon kravatlar, Paul Smith cüzdan ve Marc Jacobs iPad kılıfı.

10- Her ısırıkta sizi hatırlatacak leziz kurabiyeler güzel bir hediye olur diye düşünüyorum. Happy Biccies kurabiyeler çok leziz. İsterseniz workshop'larına katılıp kurabiye yapmasını öğrenerek, sevdiklerinize kendi yaptıklarınızı hediye edebilirsiniz. İsterseniz de Happy Biccies'in kurucusu Başak sizin için kurabiyeler yapsın, paketlesin; size de hediye etmek kalsın. happybiccies.wordpress.com

11- Pijama hediye olarak ya hastaneye götürülür ya da yılbaşında verilir. Kız arkadaşa alınacak en klasik hediyedir. En güzel pijamaların Oysho ve Kyo'da olduğunu söyleyebilirim. Çorap, patik, kırmızı don ise; birçok kişiye hediye alıyorsanız, en kolay seçeneklerdir. Penti ise çorap çeşitliliğiyle açık ara önde! Gidin, bakın derim.

12- "Apple olsun, ne olursa olsun" diyenler çok. Evet; iPad2 olur, Mac Air olur, iPhone olur... Artık siz seçin.

13- Çoğumuzun yeni yılda yapılacaklar listesinde üst sıralarda 'kendini geliştirme' vardır. Sizin de böyle bir arkadaşınız varsa, Hepsi Hikaye adlı kafede verilen kurslardan hediye etmenizi tavsiye ediyorum.

14- Kişiye özel parfüm mağazası La Deesse, İstanbul'daki son bomba! Bir parfüm uzmanı eşliğinde 127 parfüm notasından oluşan size özel parfümü iki saatlik bir workshop'la elde edebiliyorsunuz. Unutulmaz bir hediye olacağı kesin...

15- Sevdiklerinize kitap hediye edin. Çünkü bunlar başka kitaplar! Assoulinebookstore'dan bahsediyorum. Kendi yayınevleri dışında hiçbir yerde satılmayan 200-300 çeşit, birbirinden farklı ve özel kitapları burada bulabilirsiniz. Ayrıca firma, kitap keyfini tamamlayan her türlü aksesuvarı da satıyor. Benim favorim; kitap kokan mumlar.

16- Benim en klasik hediyem; masaj seansıdır. Almayı da severim, vermeyi de... Şu sıra Gezi Bosphorus Otel'de yapılan Tai masajını o kadar seviyorum ki, herkese bir seans hediye edebilirim.

17- Victoria's Secret'ın torbası yeter! Yeni açılan mağaza o kadar özlemle beklendi ki, sevgilinize ne alacaksanız oradan alın. Favorim; Bombshell parfüm.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Kadın

Kadın Moda Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title