Haberler

Yeni Yıl Bombaları

Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek yılın son gününde çok sert ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Melih Gökçek yılın son gününde çok sert ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’la gerçekleşen “Dava Zirvesi”nin basına sızmasının racona uymadığını söyleyen Gökçek, “Karşılıklı davaları çekelim demiştik. Olay bu kadar basit. Bu görüşme aramızda kalmalıydı. Ama Bülent Bey deşifre etti” dedi.

Kulaklarınıza inanamazsınız

Görüşmenin sonuçsuz kaldığına da değinen Gökçek, “Bülent Bey çok iyi bir insan olabilir ama partisi ve bürokratları bizle işbirliği yapmasına müsaade etmez. Değerlendirme yapacaklarını söylediler. Nerdeyse 20 gün oldu değerlendirme hala devam ediyor” ifadesini kullandı.

16 yıla yaklaşan başkanlık görevi süresince CHP Genel Başkanı Baykal’ın aleyhinde çok az açıklama yaptığının hatırlatılması üzerine Gökçek şu açıklamayı yaptı:

“Deniz bey hemen hemen benim hakkımda hiç açıklama yapmadı. Çok az yaptı. Biz Deniz Bey ile karşılıklı bir araya geldiğimiz zaman dostluğumuz devam eder. Ben Deniz Bey’i severim. Bir araya geldiğimiz zaman gayet iyi sohbet ederiz. Deniz Bey’in söylediklerini kulağınızla işitseniz inanamazsınız. Onları söylemek şık olmaz. Öyle bir samimiyetin olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.”

Gökçek, 90. yıl resepsiyona CHP’li vekillerin de gelmemesine değinerek “Demek ki ideolojik olarak saplantısı var. En Atatürkçü geçinen Yılmaz Ateş’i, ne Anıtkabir’de ne resepsiyonda gördüm. O gün orada yoksan git o zaman bundan sonra derdini Marko Paşa’ya anlat” yorumunu yaptı.

Hız sınırlaması çok düşük

Başkent’in ana arterlerindeki hız sınırlamalarının çok düşük olduğunu da söyleyen Gökçek, “Eskişehir Yolu’nun belli bir bölümünde 90 km olmalı sürat. Yoksa trafiği sıkıyor. İstanbul, Esenboğa, Samsun ve Konya Yolu’nun belli bölümünde böyle olmalı. Bu iş UKOME’ye verilmeli o zaman sınırı biz belirleriz. Kağnı gibi geliyor git git yol bitmiyor” ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title