Haberler

Yeni Yasama Yılı : Askersiz ve Muhalefetsiz Resepsiyon

TBMM'nin 23. Dönem 4. Yasama Yılı Açılış Resepsiyona Asker ve Muhalefet Partileri CHP ve MHP Katılmadı. Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan İse Resepsiyonda Fazla Kalmadılar.

TBMM'nin 23. Dönem 4. Yasama Yılı açılış resepsiyona asker ve muhalefet partileri CHP ve MHP katılmadı. CHP, MHP ve DTP liderlerinin de yer almadığı resepsiyonda, Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan ise fazla kalmadılar.

Asker ve muhalefet yeni yasama yılının açılış törenlerinin Genel Kurul bölümüne tam kadro katılırken, yasama yılının açılış resepsiyonuna katılmadılar.

-EŞSİZ KARŞILAMA-

Meclis eski Başkanı Bülent Arınç döneminde olduğu gibi, Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin de resepsiyonda davetlileri eşsiz karşıladı. Şahin bazı davetlilerle uzun sohbet etti.

-GENEL BAŞKANLAR DA KATILMADI-

Yeni yasama yılının açılış resepsiyonuna başta asker olmak üzere muhalefet liderleri de katılmadı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve DTP Eş Başkanı Ahmet Türk resepsiyona katılmazken, muhalefet partili milletvekillerinin sayısı da 10'u geçmedi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan da resepsiyona katılmayanlar arasında yer aldılar. AKP'li milletvekilleri ise resepsiyona eşsiz gelmeyi tercih etti.

-GÜL, ERDOĞAN VE ŞAHİN'İN SOHBETİ-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den önce geldiği resepsiyonda davetlilerle birlikte sıraya girdi.

Gül, Erdoğan ve Şahin bir süre sohbet ettiler. Cumhurbaşkanı Gül, sorulan soruları yanıtsız bıraktı. Daha sonra Gül ve Erdoğan resepsiyondan ayrıldılar.

(ANKA)

(BK/EÖ)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title