Haberler

Yeni yapılacak Özel Harekat binası için dev Türk bayrağı

Güncelleme:

- Yeni yapılacak Özel Harekat binası için dev Türk bayrağı Malatya'da yapılacak Özel Harekat Bölge Müdürlüğü binasının kurulacağı olanda dikilen 30 metrelik bayrak direğine dev Türk Bayrağı düzenlenen törenle göndere çekildi.

- Yeni yapılacak Özel Harekat binası için dev Türk bayrağı

MALATYA - Malatya'da yapılacak Özel Harekat Bölge Müdürlüğü binasının kurulacağı olanda dikilen 30 metrelik bayrak direğine dev Türk Bayrağı düzenlenen törenle göndere çekildi.

Battalgazi ilçesi Bulgurlu Mahallesinde 2 bin dönüm arazi üzerinde yapılması planlanan Malatya Özel Harekat Bölge Müdürlüğü kampüs alanına dikilen bayrak direğine dev Türk Bayrağı protokolün katılımı ile göndere çekildi. Programa Vali Aydın Baruş'un yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Savran, İl Jandarma Alay Komutanı Necmi İnce, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile yetkililer ve polisler katıldı.

Programın açılışında konuşan Vali Aydın Baruş, yakında İçişleri Bakanlığı'nca ihalesi gerçekleştirilecek olan Özel Harekat Bölge Müdürlüğü binasının yapılacağı alanda çevre düzenlemelerinin de sürdüğünü söyledi. Kampüs alanda konuşlandırılacak binalar, tesisler ve poligonların inşası ile kahraman polislerin vatanını ve milletini koruma azmi ile görev alacağını belirten Baruş, "Bu gün göndere çekeceğimiz ay yıldızlı al bayrağımızı ülkemizin en ücra köşesinde şerefle dalgalandırmak için tüm kahramanlıklarını sergileyecekler, bundan eminiz" ifadelerine yer verdi.

Malatya'ya hakim bir tepede yaklaşık 30 metre yükseklikte kurulan bayrak direğine al bayrağın göndere çekilmesinin önemine değinen Baruş, "Tarih boyunca tün milletimizin bağımsızlığının ve şehitlerin al kanının simgesi olan aziz bayrağımızı bu tepede dalgalandırmak ve her dalgalandığında yüreğimizi titrediğini hissetmek bizleri daima mutlu edecektir" diye konuştu.

Vali Baruş'un konuşmasının ardından yapılan dualarla birlikte Türk Bayrağı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile birlikte göndere çekildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title