Haberler

Yeni Yağışlı Hava Geliyor

Yurdun Kuzey Kesimlerinin Yeni Bir Yağışlı Havanın Etkisine Gireceği, Yağışların Hafta Sonuna Kadar Devam Edeceği Bildirildi.

Yurdun kuzey kesimlerinin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği, yağışların hafta sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün internet sayfasında yer alan meteorolojik uyarıda, doğu bölgelerinde süren yağışlara ilave olarak, yarın kuzey kesimlerin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği belirtildi.

Yağışların, hafta sonuna kadar yurdun kuzey ve doğu bölgelerinde etkisini sürdüreceği ifade edildi.

Halen Doğu Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinin güneyinde görülen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların da yarın Marmara'nın doğusu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin doğusunda, Cuma günü Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu Bölgesi'nin doğusu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde devam edeceği kaydedildi.

Yağışların, bugün Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda, yarın Doğu Karadeniz kıyılarında etkili ve sürekli olması beklenirken, yağışlı hava, hafta sonunda da yurdun doğu bölgelerinde etkili olmaya devam edecek.

Marmara, İç Ege, İç Anadolu'nun batısı ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde bugün sabah saatlerinde yoğun şekilde görülen sisin, yarın yoğunluğunu azaltarak yurdun kuzeybatı kesimlerinde etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, yarın yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde, Cuma günü tüm yurtta 3-5 derece azalacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title