Haberler

Yeni ve Eski Bakanlar Afyonkarahisar'dan Ayrıldı

Kurban Bayramı Tatilini Geçirmek İçin Afyonkarahisar'a Gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Eski Bakanlardan Abdülkadir Aksu ve Ali Coşkun Kentten Ayrıldı.

Kurban Bayramı tatilini geçirmek için Afyonkarahisar'a gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile eski bakanlardan Abdülkadir Aksu ve Ali Coşkun kentten ayrıldı.

Arefe günü aileleriyle birlikte özel bir otobüsle Afyonkarahisar'a gelen yeni ve eski bakanlar, Korel Termal Otel'de konakladı. Özerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Yusuf Özer'in davetlisi olarak Afyonkarahisar'a gelen yeni ve eski bakanların termal tesislerde bol bol havuza girerek şifa buldukları öğrenildi. Davetliler bugün öğle saatlerinde yine geldikleri otobüsle Ankara'ya hareket ederken, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ise halen Afyonkarahisar'da bulunuyor.

(ATA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title