Haberler

Yeni Üniversiteli Gençlere Belediyeden Yemek

Kemer Belediyesi, Bu Yıl Üniversite Sınavında Başarı Kazanıp Üniversiteye Yerleşen Gençlere Ulupınar Şelale Restaurantta Bir Kutlama Yemeği Verdi.

Kemer Belediyesi, bu yıl üniversite sınavında başarı kazanıp üniversiteye yerleşen gençlere Ulupınar Şelale Restaurantta bir kutlama yemeği verdi. 30 genç, okul müdürleri ve BİL Dershanesi yetkililerinin katıldığı yemeğe, Kemer Belediye Başkan Vekili Niyazi Karakaya, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Şahin ve eşi, Meclis üyeleri Binnaz Kum, Mustafa Bilici, Yusuf Aktaş ve Belediye Halkla İlişkiler Sorumlusu Seyhan Sırt da katıldı.

Başkan Hasan Şeker izinli olarak katılmadığı geceye selam yollarken, Başkan Vekili Niyazi Karakaya gençlere yaptığı konuşmasında başarının devamının beklendiğini, üniversite sınavında başarı sağlayan bütün gençlerle gurur duyduklarını belirtti.

Niyazi Karakaya, asıl şimdi sorumluluk ve zorlukların başladığını belirterek "Biz sizi her zaman destekleyeceğiz. Siz de başarılı olmak için çalışacaksınız. Kemer'de sizin gibi gençlere ihtiyaç var. Size güvenimiz tam" dedi.

İftar yemeği Başkan Hasan Şeker'in gençlere yolladığı hediye kalemlerin dağıtılmasıyla sona erdi. Gençlerin yaşadıkları mutluluk katılan protokol üyelerini mutlu etti. Bol bol fotoğraf çeken gençler gelecek yıllarda da okullarında başarılı olup Kemerli büyüklerinin yüzlerini güldüreceklerini söyleyerek bu konuda Belediye Başkan Vekili Niyazi Karakaya'ya söz verdiler. Yemek sırasında söz alan gençler Başkan Hasan Şeker ve Kemer Belediyesi'ne destek ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Belediye Halkla İlişkiler Sorumlusu Seyhan Sırt da gençlere pazartesi günü yanına gelerek belediye bursu için başvurmalarını, bu konuda kendilerine ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi. Gençlerin alkış ve tezahüratları ile gece sona erdi. Öğrenciler, belediye otobüsüyle evlerine bırakıldı.

(AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title