Haberler
Güncelleme:

Yeni sezonla ekrana dönmeye hazırlanan O Ses Türkiye'ye "Jüri bloklama butonu" geliyor

Yeni sezon çekimleri başlanan O Ses Türkiye'den ilk fragman yayınlandı. Acun Ilıcalı yarışmaya "Jüri bloklama butonu" geldiğini duyurunca jüri üyelerini ağzı açık kaldı. Bu buton sayesinde jüri üyeleri bir yarışmacıya dönmesini istemedikleri diğer jüri üyelerini bloklayabilecek. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (42)

alper:

acun ılıcalı gereksiz bir program yapıyorsun kabak tadı verdi artık

48
6
yanıtYanıtla
YILDIZ:

Yıldız Tilbe''siz o sese HAYIR diyorum. . . .

41
10
yanıtYanıtla
ASABİ:

AYNI SİSTEMİ BİR ÜLKENİN MECLİSİNE YAPTILAR O ÜLKENİN VATANDAŞLARI BAŞKANLIK SİSTEMİNE YÜZ GÜNDE UÇACAKLARINI SANIP NE OLACAĞINI BİLMEDEN BİLİNÇSİZCE EVET DİYEREK MECLİSİN KARAR ALMA YETKİSİNİ ORTADAN KALDIRDI ŞİMDİ O ÜLKEDE TEK ADAMIN BORAZANI ÖTÜYOR O ÜLKENİN VATANDAŞLARI ŞİMDİ EYVAH BİZ NE YAPTIK DİYOR AMA ARTIK ÇOK GEÇ TREN KALKTI ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ

18
17
yanıtYanıtla
mülayim:

yada çalışkan ve mülayim öğrenciler. sınıfın en çalışkanını sınıf başkanı seçersek şu asabi ve haydut öğrencileri belki yola getiririz dediler ama nafile az daha şiddetli bir darbe ile canından ediyorlardı. zira sınıfı bırak, okulun tüm haydutları birlik olmuşlar. okullarını zengin çocuklarının okuduğu okullara rakip etmektense, onların haydutu olup çalışkanları sömürmeye meil ettiler.

yanıt4
yanıt3
saçma asabi:

dengesizlikten başka ne biliyorsun

yanıt1
yanıt5
kenan mert:

insanların akıllarıyla dalga geçen programlar bizim insanımız ne zaman bunlara ödün vermeyi bırakırsa o zaman eğitim bilgi spor bedensel ve zihinsel zaman geçirmeye yönelirse o zaman bir yerlere gelir çoluk çocuğumuzla medeni bir şekilde yaşamaya yöneliriz.

19
3
yanıtYanıtla
İst:

murat varsa izlenilmez. . .

13
8
yanıtYanıtla
EBULHAYRLI:

yıldız tilbe nerde

14
3
yanıtYanıtla
EBUBULBUL:

TIMARHANEDE

yanıt3
yanıt5
her seneee:

yine bir pkk lıyı birinci seçerler izlemiyorum boykot

11
5
yanıtYanıtla
Yazıklar Olsun:

ırkçı söylemin seni hiç tanımadan ne kadar kötü biri olduğunu yansıtıyor müzik evrenseldır Adam deyılsın

yanıt1
yanıt2
vıttırı vızzık:

pekii ya herkes birbirini engellerse yarısmacıyı acunmu alıcak ?

16
0
yanıtYanıtla
zırttırı zıtık:

acun hepsini çoktan almış moruq

yanıt4
yanıt0
KAHYA YAHYA:

SEDANIN AĞZI ÇOK MANiDAR AÇIK KALMIŞ

14
1
yanıtYanıtla
Ali Bildiren:

eskiden kış olimpiyatlarına bakılırdı, eurovision vardı, bisiklet yarışları izlenirdi, buz pateni izlenirdi, az da olsa sportif faaliyetlerden haberdar olunurdu. şimdi hepsini ara ki bulasın, gözümüze sokulan bir tek şarkı. Hep birlikte şarkı söyleyelim ünlü olalım. nasıl olsa birileri üretir biz tüketiriz.

13
1
yanıtYanıtla
Nur:

Evet yaaa. Ben yüzme yarışmalarını, buz patenini ve pazar konserlerini çok özledim. Eskiden bu programlarla daha kültürlü yetişirdik.

yanıt2
yanıt2
eda:

çok saçma

9
1
yanıtYanıtla
metin:

istersen uçar tekme butonu getir bakmam reyting vermem evdede yasaklıycam

8
1
yanıtYanıtla
s:

keş yıldız tilbe

0
8
yanıtYanıtla
ultra:

kasedi sarıp sarıp önümüze koyuyosn acun yeter artık

8
0
yanıtYanıtla
İLLET VİRÜSTEN KURTULMANIN YOLLARI:

Acunu sevmiyorsunuz ama her programı reytinglerde ilk 3 de. Hadise ve Acun''un Survivor, O Ses programlarından bıktık, usandık ama virüs gibi sürekli yeniden çıkıyorlar. İzlemezseniz çıkamazlar. Geçen sene Survivor reyting kaybettiğinde saçma sapan değişiklikler yapmıştı. Bu ve türevi illet virüs Hadise''yi ekranlardan yok etmenin tek yolu her hafta reyting kaybetmesidir. Yoksa enayiler izledikçe jüri ve Acun her sene paraya para demeyecek ve TV8 de olacaktır :D

6
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Ne yaparsan yap acun. Yemiyor millet artik bu sacma sapan programlarini. Ne kadar ückagitci varsa jüride. Ayrica bu acunun programlarina para kazandiranlar unutmasin ki israile hizmet etmis oluyor.

7
0
yanıtYanıtla
ercan:

aman ne önemli bir iş yapmış sanki memleketi kurtarmış kırk yıl seyretmesek aklımıza gelmez

7
0
yanıtYanıtla
acuna:

eeee sonra ne olacak durmak yok son gaz uyutmaya devam.

5
0
yanıtYanıtla
Ulvi Güneş:

Baydı artık.

4
0
yanıtYanıtla
ATHENAgökhan:

gökhan nerde yahu

2
2
yanıtYanıtla
Ali Bildiren:

bloklayınca ne olacak. milleti entrikalaştırmayın

4
0
yanıtYanıtla
alper:

survivor gibi saçma sapan bir program sunmakta hoş değil ısıtıp ısıtıp aynı işleri yapıyorsun başka işin yok sanki

3
0
yanıtYanıtla
Bir Zamanlar Anadolu:

Siyonistler bir ülkeyi ahlaken bozmak için önce bir medya kuruluşu alır ve sonra sıradan bir muhabiri kullanır, sonrasını anlatmaya gerek yok!

2
1
yanıtYanıtla
XXX:

SEDA SAYANI BU ARALAR HEP ÖNDE TUTUYORSUN AZ ZENGİN YA BİRAZ DAHA ZENGİN OLSUN HADİSE MURAT BOZ ONLAR İÇİNDE GEÇERLİ ACUN ARTIK DEĞİŞTİR BUNLARI

3
0
yanıtYanıtla
erft:

allah için bir tanesinde ses olsa gerçek sanat üreten birer emrah ibrahim tatlıses latif doğan olsa insan gam yemez zaten bu yarışma değil sadece komediden ibaret bir dizi film tarzı birşey ben bu o sesten çıkan birinci yarışmacılar şu ana kadar sanatçı olarak kazandırıldımı ne oldular önceki yıllardan o ses yarışmasında birinci olan ggençler çocuklar bunlar topluma sanatçı olarak kazandırıldımı ben birşey anlamadım bu o ses yarışmasından neden bu yarışmayı sorgulamıyorlar sonucunu

2
1
yanıtYanıtla
süper programlar:

merhaba haberler, ya harikasın Acun, ve Dünya''''nın En ! heyacanlı programları. Varmısın yokmusun, yetenek sizsiniz Türkiye. O''''''''SES Türkiye ve Sorvivor.

3
0
yanıtYanıtla
Yumoş-Minik-Ares:

Artık izlemiyorum, bu kadar yarışmacı çıktı, hangisinin kapısı açıldı, kimin elinden tuttu.

2
0
yanıtYanıtla
metin:

merhaba haberler, ya harikasın Acun, ve Dünya''nın En ! heyacanlı programları. Varmısın yokmusun, yetenek sizsiniz Türkiye. O''''SES Türkiye ve Sorvivor.

1
1
yanıtYanıtla
aga:

sonuc ne koca bir hic zaten her kanal sacma yarisma var en iyisi belgesel ve ip tv bir yere takili kalmiyorum

2
0
yanıtYanıtla
arog:

hadi be agizlari acik kalmis vah vahyapmaciktan dir hepsi ayni yorganin altindan yemek yiyo biliyorlar herseyibi soru bu sacma programa bakan varmi???

1
0
yanıtYanıtla
işin doğrusu gerçeği bu itirazı olan?:

salakkkk sulakkkk racona ters boş işler genç nesil şarkıcı olma çok ünlü olma yolunda bu programları yapanlar yüzünden kafayı yedi iyice, , , yaaa millet gençler bakın bakalım böyle yarışmalarda kimler ünlü oldu köşeleri döndü? nerelerdeler bakın isimleri varmı hiç bir yerlerde? köşeleri dönenler bu programları yapıp gençleri hayal dünyasında yaşatanlar

1
0
yanıtYanıtla
EPEY RÜMUZ, BKNZ AYPiM:

Bu platform Seyma''dan bahsetmeyi sadece bana yasakliyor galiba. . . Aslinda yorumlarimi o kadar olumlu yaziyorum ki, anlamiyorum, anlayamiyorum, anlatamiyorum. . . Anlatamiyorum??? Tamam, basliyorum, nasildi, hmmmm, hahhhh: ''Anlatamıyorum kimseye derdimi; Dayanamıyorum, dayanamıyorum; Kaçarken her zerresinden aşkın; Hep sende takılıyorum; Hayat, bazen koskoca bir yalan; Canından bezerdi insan; Tutamaz kendini dilinden; Kopar da gider en sevdiğin her anından. . . '' Tamam, kesss, tezahürat yok.

1
0
yanıtYanıtla
FiLANGAZMAN:

Yasasiiiin, motorine 14 krs. indirim gelmis; doldurun len depolari kovalari ficilari tencere bakrac ve kupalari hatta yapabilirtseniz midelerinizi de. . . Valla 4 gün sonra 29 krs. zam geleceginin habercisidir bu.

1
0
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

O proğramı değiştir acun efendi

1
0
yanıtYanıtla
Berduş:

Birileri çıkıp becerilerini sergiliyor. Beceriksizler ise beceriksizliklerini gevezilik yaparak kapatmaya çalısıyor. Benim anladığım bu....

1
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Tiyatro resmen,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title