Haberler

Yeni Sanayi Caddesinde Çalışmalar Tam Hız

Güncelleme:

Belediye Tarafından Çorum'un En Prestijli Bulvarlarından Olacak Yeni Sanayi Caddesinde Çalışmalar Büyük Bir Hızla Devam Ediyor.

Belediye tarafından çorum'un en prestijli bulvarlarından olacak yeni sanayi caddesinde çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında iki etap tamamlandı. Çiftlik Caddesi ile Farabi Caddesi arasında kalan gidiş ve geliş şeritleri 40 metre genişliğinde ve toplam 6 şerit olarak tamamlandı.

Sonrasında ise Meydan Cami önünün den Terminal kavşağına kadar olan bölümde çalışmalar tamamlanırken, Meydan Cami yanından Terminale kadar olan bölümde belediye ekipleri hummalı çalışmalarını sürdürüyorlar.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker ile birlikte yapılan yol çalışmalarını yerinde incelediler.

Çiftlik Caddesinden başlayıp Yeni Sanayi Caddesinde devam edip Terminal Caddesinde son bulan yolda inşaat sezonu ile birlikte yol genişletme çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Külcü, iki etapta inşaat çalışmalarını tamamladıklarını, üçüncü etap çalışmaların Terminal bölgesi olduğunu kaydederek, esnafları Küçük Sanayi Sitesi'nde dükkan bulmaları ve yapımına başlanacak olan yeni dükkanlardan dükkan satın almaları konusunda uyarıda bulundu.

Çalışmaları alt yapı yatırımı yapan diğer kurum veya firmalarla da koordineli şekilde yürüttüklerini kaydeden Başkan Külcü, "Belediyenin alt yapı çalışmaları öncesinde YEDAŞ, Telekom ve Çorumgaz ile iletişime geçip koordineli bir çalışma yapıyoruz. Artık her asfalttan sonra yollarımız kazılmayacak. Yeni yaptığımız yollar şehrin prestij yolları olacak." Şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title