Haberler

Yeni Samsun'da Genel Kurul Heyecanı

S.s. Yeni Samsun Konut Yapı Kooperatifi 2007 Yılı Mali Genel Kurulu'nu Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri Çok Amaçlı Salonu'nda Gerçekleştirdi.

S.S. Yeni Samsun Konut Yapı Kooperatifi 2007 Yılı Mali Genel Kurulu'nu Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirdi.

Divan Kurulu Başkanlığını Yılmaz Hocaoğlu'nun yaptığı genel kurulda konuşan Canik Belediye Başkanı ve S.S. Yeni Samsun Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Genç, Canik'te modern yapılaşmanın önünü açmak için S.S. Yeni Samsun Konut Yapı Kooperatifi'ni kurduklarını ve gelinen nokta itibariyle de bunda başarılı olduklarını söyledi. Başkan Genç, "3 yıl önce kurduğumuz kooperatifimiz ile hedefimize ulaştık. Bin 850 üyemize dairelerini teslim ettik ve yıl sonu itibariyle bu rakam 320'ye ulaşacak. Geri kalan üyelerimizin de dairelerini en kısa süre içerisinde teslim etmek. Kooperatifçilik çok zor bir iş. Zorda olsa biz bu işi başardık" dedi.

Başkan Genç, üyelerin kafalarına takılan sorularını da cevapladı.

(SAM-SA) 28.06.2008 17:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title