Haberler

Yeni Peugeot 308'e "2022 Almanya'da Yılın Otomobili" ödülü

Güncelleme:

Yeni Peugeot 308, "2022 Almanya'da Yılın Otomobili" (GCOTY) ödülünün sahibi oldu.

Yeni Peugeot 308, "2022 Almanya'da Yılın Otomobili" (GCOTY) ödülünün sahibi oldu.

Peugeot açıklamasına göre, GCOTY jürisi, 9 otomobil üreticisine ait 11 otomobil arasından yeni Peugeot 308'i kompakt sınıfta birinci seçti. Jüri için müşterilere benzinli, dizel ve iki adet şarj edilebilir hibrit motor seçeneği arasından seçim yapma olanağı sunan Peugeot'nun "seçim özgürlüğü" stratejisi özel bir odak noktası oldu.

Modern teknoloji, dijital ve bireysel olarak programlanabilen Peugeot i-Cockpit ve yeni Peugeot logolu tasarım da yeni kompakt hatchback modelin ödüllendirilmesinde etkili oldu. Peugeot markasının kompakt modeli 2014 Yılın Otomobili dahil olmak üzere birçok ödüle sahip olma başarısını sürdürüyor.

"Kompakt", "Premium", "Lüks", "Yeni Enerji" ve "Performans" olmak üzere 5 kategoride değerlendirmeler sonucu ödüllendirilen model, modellerin pazara uygunluğu ve gelecekteki uygulanabilirliği konusunda en iyi model oldu. 5 kategorinin kazananı, 25 Kasım'da duyurulacak olan genel 2022 GCOTY için yarışacak. Bu ödül ise otomotiv endüstrisinin en prestijli ödülü olarak değerlendiriliyor. GCOTY, herhangi bir yayınevinden, otomobil üreticisinden veya otomobil fuarından bağımsız 20 uluslararası otomotiv gazetecisinden oluşan bir jüri tarafından belirleniyor.

Markanın yenilediği logosuna sahip olan ilk model olarak görücüye çıkan Peugeot 308, "Aslan"lı markanın yeni marka kimliğini de açıkça yansıtan tasarım çizgileri ile öne çıkıyor. Önde dikey ve arkada üç pençe tasarımı ile tam LED farlar, markaya özgü ışık imzasını ortaya koyuyor.

Yeni Peugeot 308, "seçim özgürlüğü" sloganına uygun olarak, iki adet şarj edilebilir hibrit versiyon (elektrikli ve benzinli motor 180 HP ve 225 HP) dışında farklı benzinli veya dizel motor seçenekleri ile sunuluyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Almanya Peugeot HP Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title