Haberler

Yeni Pazarlılar Cumhurbaşkanı Erdoğan Afişleriyle Sokakları Donattılar

İki günlük resmi Sırbistan ziyareti kapsamında bugün Belgrat'ta Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç tarafından resmi törenle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belgrat'taki resmi temasları ardından yarın Boşnak Müslümanların yaşadığı Yeni Pazar'a geçecek.

İki günlük resmi Sırbistan ziyareti kapsamında bugün Belgrat'ta Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç tarafından resmi törenle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belgrat'taki resmi temasları ardından yarın Boşnak Müslümanların yaşadığı Yeni Pazar'a geçecek. Erdoğan'ın ziyareti öncesi Yeni Pazar sokakları Cumhurbaşkanının ve Türkiye afişleriyle donatıldı. 'Yeni Pazar'a hoşgeldin' yazılarının asıldığı Yeni Pazar sokaklarında Erdoğan'ın ziyareti öncesi hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği belirtildi. Erdoğan'ın Yeni Pazar'a yapacağı ziyaret nedeniyle Yeni Pazar Belediye Başkanı Nihat Bişevac basına gönderdiği mesajda, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sırbistan Cumhurbaşkanı Vuçiç'in şehrimizi ziyaret edecek olmaları dolayısıyla büyük mutluluk duymaktayız"denildi. Açıklamanın devamında: "Biz Boşnakların Türkiye ile hem tarihsel hem aile hem de duygusal anlamda bağlılıklarımız var. Erdoğan'a Yeni Pazar'ı ziyaret edecek olmaları sebebiyle ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu ziyaret Türkiye ve Sırbistan arasındaki dostluk köprülerinin daha da güçleneceğinin işaretidir. Bizim şehir olarak hazır halde birkaç projemiz bulunmakta ve bunları Türkiye Cumhuriyeti yardımlarıyla gerçekleşeceğini, bunlardan bazıları; merkezde 2 köprü ve 2 yol yapımı, ayrıca merkezdeki okulumuza anaokulun yapılması, İsa Bey Hamamı ve eski çarşının onarımı da yapılacaktır.

Tİto bizi 1 defa ziyaret etti, Erdoğan ise 2'nci kez ziyaret edecek

Yeni Pazar'da halk Erdoğan'ı Gazi İsa Bey meydanında karşılayacak. Halk yapılacak olan bu ziyaretin 1971 yılında eski Yugoslavya Başkanı Tito'nun ziyaretinden sonra yapılacak olan en büyük ziyaret olarak tarihe geçeceğini belirtiyor. Erdoğan, 2010 yılındaki ziyaretin ardından 2.defa Yeni Pazarı'ı ziyaret edecek. - Tabak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Belgrad Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title