Haberler

Yeni nesil dijital mağaza "Vestel Ekspres"in ilki İstanbul'da açılıyor

Vestel, dijital ekranlar üzerinden alışveriş deneyimi ve hızlı teslimat gibi uygulamalar sunan yeni nesil mağaza konsepti "Vestel Ekspres"in ilk şubesinin açılışını yarın Kadıköy'de gerçekleştirecek.

Vestel'den yapılan açıklamada, söz konusu yeni konseptin online alışveriş kolaylığını mağazalara taşıyacağı bildirildi.

Açıklamaya göre, dijital teşhir uygulamasının hayata geçirileceği küçük metrekareli mağaza konsepti "Vestel Ekspres"lerin ilki yarın Kadıköy Sahrayıcedit'te açılacak.

Tüketiciye yeni bir alışveriş deneyimi vadeden Vestel Ekspres konseptli mağazaların ikincisi Kızıltoprak'ta, üçüncüsü ise Suadiye'de hayata geçirilecek. Hızla Türkiye'nin dört bir yanındaki işlek caddelere yayılması planlanan konsept, müşteriye istediği ürünü anında bulma, hızlı karşılaştırma imkanı ve aynı gün teslimat seçeneğiyle zamandan tasarruf sağlıyor. Vestel Ekspres konsepti online satın alma deneyimini fiziksel perakendeyle buluştururken, mağazalarında yeni nesil perakendeciliğe özel dijital uygulamalar geliştirip tüketiciyle buluşturmayı planlıyor.

Yeni nesil tüketicilere yeni nesil mağazalar

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel Üst Yöneticisi (CEO) Turan Erdoğan, yeni iş modelleri geliştirme ve perakende sektöründe değişime öncülük etme vizyonu açısından Vestel Ekspres mağazalarının önemine işaret ederek, "Perakende sektörünü müşteri talepleri şekillendiriyor. Müşteri davranışlarını iyi okuyan, talepleri zamanında alıp, bu talepler doğrultusunda faaliyetlerine yön veren şirketler başarılı oluyor. Artık gündemimiz akıllı cihazlar, birbiriyle iletişim kuran teknolojiler, deneyim mağazaları, akıllı mağazalar. Vestel olarak değişime ayak uyduran değil öncülük eden bir şirketiz. Bu nedenle de yatırımlarımızın odağına dijitalleşmeyi aldık. Tüketici alışkanlıklarının değişmesi, tüketicinin artık tek bir kanaldan değil birçok kanaldan bilgiye hızla ulaşarak karar mekanizmalarını yönetmesi, değişen alışveriş davranışları gibi faktörler bizi buna yönlendiriyor. Vestel Ekspres mağazaları da bu vizyonumuzun sonucu olarak doğdu. Yeni nesil tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt verecek yeni nesil mağazalar açıyoruz. Tüketicilerimize pratik satın alma kolaylığı sunacağına ve başarılı olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Vestel Ekspres mağazaları açılışa özel 15 Şubat'tan itibaren 10 gün sürecek kampanyalar kapsamında TV, beyaz eşya, küçük ev aletleri ve mobil ürün kategorilerinde değişen oranlarda indirim fırsatı sunacak. Mağazada 10 gün boyunca müşterileri her gün farklı sürpriz kampanyaları karşılayacak. Ayrıca, tüketiciler beyaz eşya, ankastre ve TV alımlarında Vestel'in birbirinden renkli ve fonksiyonel küçük ev aletlerini hediye olarak kazanma şansıda yakalayacak. Mağaza açılışına özel etkinlikler 15 Şubat Cumartesi ve sürpriz hediyeli yarışmalar ise 22 Şubat Cumartesi günü düzenlenecek.

Kaynak: AA / Ekonomi

Suadiye Kadıköy Vestel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title