Haberler

    Yeni nesil Battlefield oyununa hazır mısınız?

    Güncelleme:

    Devasa bir kaosa ve sarsıcı savaşlara hazır olun.

    2021, DICE için önemli bir yıl olacağa benziyor. Şirket yeni bir Battlefield oyununu ve Mobil Battlefield'i yakında duyuracaklarını söyledi.

    "Herkesin bu yıl Battlefield 'ı bekleyen gelişmeler hakkında ayrıntılı bilgi beklediğini biliyorum ve önümüzdeki aylarda ÇOK şey paylaşacağımızın sözünü verebilirim. Yeni nesil Battlefield 'ı duyurmadan önce hazırlık yapmaya devam ediyoruz ve bunu hepinize göstermek için sabırsızlanıyoruz.

    Öncelikle bu Yılbaşı dönemi için konsol ve PC oyunu üzerinde bugüne kadarki en büyük Battlefield geliştirme ekibiyle birlikte büyük bir heyecanla çalışıyoruz. Öte yandan mobil cihazlar hakkında çok heyecan verici bir gelişme sizi bekliyor!"

    – Oskar Gabrielson, DICE Genel Müdürü

    DICE, Electronic Arts'ın geliştirme stüdyolarıyla, bugüne kadar çalışmış olan en büyük ekiple yeni bir Battlefield oyunu üzerinde çalışıyor. "Dudak uçuklatacak bir deneyim olacak" kelimelerini kullanan Gabrielson, şu anda oyunun test aşamasında olduğunu belirtti.

    Oyun şuanda henüz düzenleme ve dengeleme aşamasında. Gabrielson "Topyekün savaş. Çılgın, beklenmeyen anlar. Çığır açan yıkım. Her zamankinden daha fazla oyuncu ve daha büyük bir kaos ile devasa savaşlar." açıklamasıyla oyunun önceki oyunlardan daha fazla kişi ile oynanacağına ipucu verdi. Görünüşe göre yeni Battlefield oyununda kendimizi büyük bir çatışmanın ortasında bulacağız. Söylentilere göre yeni oyunda 128 oyunculu bir harita olacak. Ayrıca paylaşılan bilgiler arasında oyunun bir battle royal moduna sahip olabileceği yer alıyor.

    Açıklamaya göre oyun 2021'in ilerleyen dönemlerinde duyurulacak.

    2022'de Yeni Bir Battlefield Mobil oyunu geliyor!

    Industrial Toys şirketinin ortaklığı ile geliştirilecek olan yeni Battlefield Mobil oyunu 2022'de telefon ve tabletlere çıkacak. Bu oyun PC ve konsol Battlefield oyunlarından bağımsız, mobil platforma özel olarak tasarlanan bir oyun olacak ve "Her yerde Battlefield oynamak" fikrini gerçekleştirecek.

    Önümüzdeki yıl lansmanı yapılacak mobil oyunun şu an test aşamasına yeni gireceğini açıklayan şirket, yeni ayrıntıları yakında açıklayacağını söyledi.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Battlefield Yılbaşı Gamegar Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title