Haberler

Yeni Mütevelli Heyet Göreve Başladı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi’nde yeni mütevelli heyet göreve başladı.

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi'nde yeni mütevelli heyet göreve başladı.

KTO Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından yapılan atamayla oluşturulan ve Yükseköğretim Kurulu'nca (YÖK) onaylanan mütevelli heyet şu isimlerden oluştu. Başkan Selçuk Öztürk, üyeler Ramazan Biberci, Bekir Aydoğan, Lütfi Can Başaran, Mustafa Koruyucu, Ramazan Yaşar, Mustafa Dolular, Ali İhsan Kaya, Mehmet Bahettin Kulu, Faruk Şekerci.

KTO Karatay Üniversitesi'nde yapılan toplantıda KTO Yönetim Kurulu, KTO Eğitim ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu ve KTO Karatay Üniversitesi mütevelli heyeti üniversitenin akademik, idari ve mali yapısı ile eğitim durumu hakkında brifing aldı.

KTO ve KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Öztürk, "Yeni mütevelli heyet listemiz YÖK'e gönderilerek onay alınmıştır. YÖK'ten gelen onay ile birlikte yeni mütevelli heyet olarak göreve başlamış bulunmaktayız. Her şeyden önce, KTO Karatay Üniversitesi'nin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan mütevelli heyet başkanları Hüseyin Üzülmez, İsmail Hakkı Kolat, Bestami İnan, Harun Kızılay ve tüm mütevelli heyet üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yönetimin üniversitemize, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, bu süreçte desteğini veren tüm meclis üyelerimize ve vakıf üyelerimize de teşekkür ediyorum. Hedefimiz, vakfımızda olduğu gibi üniversitemizde de kurumsal bir yapı oluşturarak yönetimi ile değil eğitim anlayışı ile kamuoyunun gündeminde yer alacak KTO Karatay Üniversitesi'nin şehrimiz vizyonuna katkısını en üst düzeye getirmektir" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karatay Üniversitesi selçuk öztürk Aydoğan Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title