Haberler

Yeni Malatyaspor'un 'Malatyaspor' Olmasının Önü Açık

Efsane Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, Yeni Malatyaspor ile birleşmeleri ve Süper Lig’e çıkan takımın efsane Malatyaspor logosu, tarihi ve renkleriyle yoluna devam etmesi için her türlü birleşme ve görüşme talebine açık olduklarını söyledi.

Efsane Malatya spor'un Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, Yeni Malatya spor ile birleşmeleri ve Süper Lig'e çıkan takımın efsane Malatya spor logosu, tarihi ve renkleriyle yoluna devam etmesi için her türlü birleşme ve görüşme talebine açık olduklarını söyledi.

Yeni Malatya spor'un Süper Lig'e çıkmasıyla sarı-kırmızılı taraftarların ve şehrin tamamının Efsane Malatya spor ile birleşmesi konusunda oluşan beklentiye olumlu yanıt geldi.

1966 yılında kurulan ve şu an Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde yer alan Efsane Malatya spor'un Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, yaptığı açıklamada iki kulübün birleşmemesi için bir sebebin bulunmadığını söyledi.

"Şampiyonluk öyle kolay bir iş değil"

Kapkıner, Yeni Malatya spor'un Süper Lig'e yükselme başarısıyla büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Öncelikle Yeni Malatya spor'un şehrimize yaşattığı mutluluk gerçekten çok büyük ve anlamlı. Malatya şehri nihayetinde Süper Lig'e çıkmıştır ve asıl olan budur. Bu işler kolay bir şey değildir. İster amatörde ister TFF 1. Lig'de her şampiyonluk kutsaldır ve önemlidir. Bu noktada Yeni Malatya spor Kulübü'nü emeği geçen siyasi ve yöneticilerimizi başkanımız Adil Gevrek ve ekibini tebrik ediyorum" dedi.

"Birleşmemizde sakınca yok"

Kamuoyunda birleşme konusunda kendisinin engel gibi gösterilmesine üzüldüğünü aktaran Bülent Kapkıner, "Malatyalılar bana son 10 günde her yerde soruyor. Sosyal medyadan cevap vermeye çalışıyorum yetişemiyorum. İnsanlar efsane Malatya spor logosu ve tarihinin Yeni Malatya spor'a devredilmesi gerektiğini söylüyor. Bana da buna müsaade edin diyorlar. Benlik bir durum yok. Ben Yeni Malatya spor'a ve Malatyalılara Süper Lig hediyesi vermek isterim. Avukatlara ve spor hukukunu bilen hukukçulara sordum. TFF yetkililerinden bilgi aldım. Her iki kulübün birleşmesinde ve hem logo hem tarih hem de renk aktarımı konusunda bir sıkıntı yok. Yine Yeni isminin atılıp, sadece Malatyaspor denmesinde de bir sakınca yok. Ancak bunları yaparken usulüne uygun yapmalıyız ki eski borçlar gündeme gelmesin. Bu konuda Adil başkan ile görüşmeye hazırım. Zaten telefonda aradım tebrik ettim. Malatya'ya geldiğinde yüz yüze görüşmek istediğini belirtti. Ben de memnuniyetle karşıladım" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title