Haberler

    Yeni Malatyaspor Taraftarından Kudüs Koreografisi

    Güncelleme:

    Galatasaray maçı öncesi Yeni Malatyasporlu taraftarlar tribünde "Kudüs bizimdir" koreografisi yaptı.

    Süper Ligin 16. haftasında Yeni Malatyaspor, Galatasaray'ı ağırladı. Mücadele başlamadan önce ev sahibi taraftarların yaptığı koreografi alkış topladı.

    Malatyasporlular, Galatasaray maçı öncesi "Kudüs bizimdir" sloganıyla Mescid-i Aksa'nın resminin bulunduğu koreografiye yer verdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Yeni Malatyaspor Galatasaray Kudüs Spor Haberler

    500

    Yorumlar (10)

    CEMAL OKKA:

    malatyaya sınav için gitmiştim. çok vefakar insanı var nasıl güzel karşıladılar. teşekkürler güzel malatya inşallah memur olup oraya atanırım

    7
    0
    yanıtYanıtla
    dil arısı:

    güzel insanlar hep yaşasın hep varolsun. . . cennet şehirsin malatyam

    4
    0
    yanıtYanıtla
    KOFİK:

    gerçekten başarılı

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Malatya:

    Helal olsun kürt şehri

    1
    2
    yanıtYanıtla
    MÜSLÜMAN:

    Sen tam bir ırkçı ayrımcısın ne alaka Kürt şehri bir de ayrımcılık yapılıyor diye kendinizi yırtarsınız malatya Kürt şehri mi kürt olsa ne olur Türk olsa ne olur bu ülke sizin gibi gerizekalılar yüzünden hainlerle dolu Allah müslümanların yardımcısı olsun sizin gibi cahilleri de ıslah etsin.

    yanıt1
    yanıt0
    malatya:

    helal size hemserilerim

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Bravo:

    Cok güzel olmus ????

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Destan Şehri:

    Bir Başkansın Malatya

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Birisi:

    Sevgili Malatyalılar Stadyumda ülkemizi ''Yönetenler'' de kamera karşısında show yapıp havanda su dövmesinler. RTE ve Akp yönetimi ABD ve İsrail''e karşı hangi somut yaptırımları uygulayacak? Bunun peşine düşelim. Türkiye Cumhuriyeti''nin Filistin Büyükelçiliği Kudüs''e taşındı mı? ABD ve İsrail ile Tüm Siyasi, Diplomatik ve Ekonomik/Ticari ilişkiler yeniden gözden geçiriliyor mu? Malatya Kürecik''de bulunan ve İsrailin güvenliği için kurulan Radarlar kapatıldı mı? Bunları takip edin. . . Bunları. .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    MURATHAN:

    helal olsun size o israelinde sonu elbet gelecek ve dünya ya kan nasıl akıtılıyormuş göstereceğiz bizi başsız bırakanların ateşleri bol olsun müslümanlar uyumuyor herşeyin farkında lakin başsız bırakıldı

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title