Haberler

Yeni Malatyaspor sahasında ilk kez 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı

Güncelleme:

Süper Lig'in 8. haftasında ağırladığı Yukatel Denizlispor'u 2-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor, Süper Lig'e çıktığından bu yana ilk kez sahasında 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Süper Lig'de dördüncü sezonunu geçiren sarı-siyahlılar, geçen sezonun özellikle ikinci yarısında kötü performans sergiledi ve istediği sonuçlardan uzak kaldı.

Bu sezona deplasmanda Fatih Karagümrük'e 3-0 yenilerek başlayan Malatya ekibi, sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalıp, deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 kaybederken, ilk galibiyetini iç sahada 1-0'lık skorla Fraport TAV Antalyaspor önünde 4. haftada alabildi.

Ligin 6. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek yaklaşık 1 yıl aranın ardından iç sahada üst üste 2 galibiyet alan Malatya ekibi, bu hafta evinde ağırladığı Yukatel Denizlispor'u da 2-0 yenerek Süper Lig'e çıktığından bu yana ilk kez sahasında 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Geride kalan 8 haftada 3 galibiyet, 3 mağlubiyet, 2 de beraberliği bulunan Yeni Malatyaspor, 11 puanla 9. sırada yer alıyor. Söz konusu 8 maçta 8 kez fileleri havalandıran sarı-siyahlılar, kalesinde 10 gole de engel olamadı.

Çelikel: "Çok önemli bir 3 puan aldık"

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının performansından son derece memnun olduklarını söyledi.

Yukatel Denizlispor maçında iyi mücadele ettiklerini dile getiren Çelikel, şöyle devam etti:

"Öncelikle futbolcularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyoruz. Yukatel Denizlispor karşısında çok önemli 3 puan aldık. Hem bu haftayı bay geçecek olmamız hem de lige verilecek ara dolayısıyla bu döneme galibiyetle girmek istiyorduk. Bunu başardığımız için mutluyuz. Çok iyi oynamadık belki ama çok iyi mücadele ettik. Galibiyeti hak ettik. Galibiyeti tüm Malatya'ya armağan ediyoruz."

"Takımımıza güveniyoruz"

Çelikel, Süper Lig'e yükseldiklerinden bu yana ilk kez sahalarında 3 maçlık galibiyet serisi yakaladıklarını aktararak, "Bunu başardığımız için mutluyuz. Sahamızda 3 kez üst üste galip gelmek güzel. Sahamızda yenilmiyoruz ama bu durumu deplasmanlara da yaymamız lazım. Deplasmanda da yenilmemeliyiz. Şu anki deplasman grafiğimiz çok iyi değil ama takımımıza güveniyoruz. İç sahadaki bu galibiyet serimizi deplasmanlarda da yakalamak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Takımın performansından son derece memnun olduklarını anlatan Çelikel, "Takımın gidişatından son derece memnunuz. Her geçen gün daha iyi duruma geliyoruz. İlerleyen haftalarda daha güzel sonuçlar alacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Denizlispor Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (1)

BRO:

Denizlispor maçını şans eseri aldı çün iyi top oynayamadı Malatyaspor. Top oynama yüzdeleri bile Denizlispor p Malatyaspor 0 idi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title