Haberler

Yeni Malatyaspor'da Gençlere Yol Göründü

Yeni Malatyaspor, sol kanat oyuncusu Ferhat Canlı, orta saha oyuncusu Burak Kavlak ve kaleci Abdulsamet Dumlu’yu başka bir takıma kiralama kararı aldı.

Yeni Malatyaspor, sol kanat oyuncusu Ferhat Canlı, orta saha oyuncusu Burak Kavlak ve kaleci Abdulsamet Dumlu'yu başka bir takıma kiralama kararı aldı.

Yeni Malatyaspor, kendi alt yapısından yetiştirdiği genç oyunculardan Burak Kavlak, Ferhat Canlı ve Abdulsamet Damlu'yu alt liglerde maç oynayarak tecrübe kazanmalarını sağlamak için başka bir takıma kiralayacak.

Daha önce Cafer Aydın'ın başında olduğu Anadolu Üsküdar tarafından istenen genç oyuncular, İstanbul temsilcisinin geri adım atmasıyla Malatya'da kalmıştı. Genç oyuncuların durumu için teknik direktör Yücel İldiz ile görüşen sportif direktör Ali Ravcı 3 oyuncunun kiralık olarak yollanmasına sıcak baktıklarını ifade etti.

Bazı Spor Toto 3. Lig takımlarıyla görüşen sarı-kırmızılı kulüp, herhangi bir kiralama ücreti talep etmeyecek ve sezon sonunda oyuncuları tekrar takıma alacak. Kiralık gitme fikrine futbolcuların da sıcak baktığı öğrenilirken, kaleci Mehmet Ayaoku'nun ise U21 takımının kalesi için düşünüldüğü belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Dumlu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title