Haberler

    Yeni Macera Oyunu MicroMan Duyuruldu

    Glob Games Studio tarafından hem geliştirilen hem yayınlanacak olan MicroMan duyuruldu. Görünüşe göre önümüzdeki sene Grounded dışında karınca boyutlarına kadar küçüleceğimiz bir diğer oyun, MicroMan olacak.

    Glob Games Studio tarafından hem geliştirilen hem yayınlanacak olan MicroMan duyuruldu. Görünüşe göre önümüzdeki sene Grounded dışında karınca boyutlarına kadar küçüleceğimiz bir diğer oyun, MicroMan olacak.

    Yeni nesil konsolların çıkışına olan zaman daralırken, bu süreçte yeni oyun duyuruları da yapılmaya devam ediliyor. Bu oyunların arasında nesil geçişine denk gelenler olacakken sadece yeni nesil konsollar için de çıkacak oyunlar var. Mesela Godfall, PC ve PlayStation 5 için çıkacak.

    Bugün duyurulan MicroMan ise bir nevi yeni nesil konsollara çıkacak olan bir diğer oyun olacak. Bir nevi dememin nedeni, mevcut nesil konsollardan sadece Switch versiyonunun olacak olması. Önümüzdeki senenin ikinci yarısında öncelikle PC (Steam) için satışa sunulması beklenen oyun, daha sonradan PlayStation 5, Switch ve Xbox Series X versiyonlarıyla da piyasada olacak.

    Hikaye olarak bir kazaya kurban giden bir karakteri yöneteceğiz. Ana karakterimiz, talihsiz bir hadise sonucunda deneysel küçültme kapsülünün içine düşen ve bir böceğin boyutlarına küçülen bir laboratuvar işçisi olacak. Oyundaki amacınız ise normale dönmek olacak.

    Aksiyon, Arcade, macera ve hayatta kalma elementlerini bir araya getiren MicroMan, tamamıyla farklı bir perspektif sunacak. Senaryo boyunca karınca, kirpi, kurbağa ve sıçan gibi düşmanlar ile mücadele edecek ve kelebek ve kaykay gibi farklı araçlar ile bir yerden bir yere gitmek durumunda olacaksınız. Öte yandan, oynanışa etki edecek karar verme özelliğinin olacağı da söyleniyor.

    MicroMan için yayınlanan duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title