Haberler

Yeni Lise Yolu Asfaltlandı

Ordu'nun Fatsa İlçesinde Geçen Yıl Yapılan Yeni Fatsa Lisesi'nin Yolu, Fatsa Belediyesi Tarafından Asfaltlandı. Fatsa Lisesi'nde En Büyük Sorunun Yol Sorunu Olarak Gösterilmesi Üzerine Fatsa Belediyesi Gelen Talepler Üzerine Yolu Asfaltladı. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Yol Konusunda Yaptığı Açıklamada, Fatsa Lisesi'nin Yeni Taşınmasından Sonra Yaptıkları Ziyarette Okul İdaresinden...

Ordu'nun Fatsa ilçesinde geçen yıl yapılan yeni Fatsa Lisesi'nin yolu, Fatsa Belediyesi tarafından asfaltlandı. Fatsa Lisesi'nde en büyük sorunun yol sorunu olarak gösterilmesi üzerine Fatsa Belediyesi gelen talepler üzerine yolu asfaltladı. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yol konusunda yaptığı açıklamada, Fatsa Lisesi'nin yeni taşınmasından sonra yaptıkları ziyarette okul idaresinden yol konusunda talep geldiğini belirterek, "Bizlerde öğrenci yoğunluğunun en fazla olduğu lisemize asfalt yol sözü vermiştik. Bu yılki asfalt programımıza Fatsa Lisemizi de dahil ettik. Burada çalışmanın başlaması ve bitirilmesi beni ve ekibimizi de çok memnun etti. Asfalt çalışmalarımız değişik mahallerimizde sezon bitene kadar hızla devam edecektir" dedi. Başkan Anlayan, Fatsa Lisesi'ne çevre düzenleme konusunda da yardımcı olduklarını dile getirdi.

(MY-SA)

02.10.2007 17:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title