Haberler

Yeni Lancia Delta!

Güncelleme:

TL Devrini Başlatan Lancia'dan Delta modelinde benzersiz % 12 indirim avantajı!

52 Bin 960 TL'den Başlayan Fiyatlarla Yeni Lancia Delta!

Lancia Türkiye, tüm fiyatlarını Euro'dan TL'ye çevirerek değiştirmesinin ardından şimdi de Mayıs ayı boyunca benzersiz bir indirim avantajıyla dikkat çekiyor. Lüks kompakt sınıfta yer alan Delta modeli için % 12'lik müthiş bir indirim yaparak dikkatleri üzerine toplayan Lancia Türkiye, yeni bir otomobil satın almayı düşünen tüm otomobil severlere 52 bin 960 TL'den başlayan fiyatlarla Lancia Delta sahibi olma ayrıcalığı sunuyor.

Lancia bayilerinde yerini alan yeni Delta, 1.6 litre 120 HP Multijet turbo dizel ve 1.4 litre 140 HP'lik MultiAir benzinli motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Yeni Lancia Delta'nın 1.6 litrelik Multijet dizel motor seçeneğinde ise Selectronic otomatik şanzıman isteğe bağlı olarak satın alınabiliyor.

Tofaş çatısı altında yer alan Lancia Türkiye, bir yandan fiyatlarını Euro'dan TL'ye çevirerek dikkatleri üzerine çekerken bir yandan da yenilenen Lancia Delta modeli için % 12'lik bir indirim kampanyasıyla benzersiz bir avantaj sunuyor. Mayıs ayı boyunca 52 bin 960 TL'den başlayan fiyatıyla ön plana çıkan lüks kompakt sınıfta yer alan Lancia Delta'nın en çok tercih dizel otomatik versiyonu ise 58 bin 407 TL'lik fiyatıyla ön plana çıkıyor. Lancia bayilerinde yerini alan ve Mayıs ayı boyunca indirimli fiyatıyla da rakipleri arasından sıyrılan yeni Delta, 1.6 litre 120 HP Multijet turbo dizel ve 1.4 litre 140 HP'lik MultiAir benzinli motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Yeni Lancia Delta'nın 1.6 litrelik Multijet dizel motor seçeneğinde ise Selectronic otomatik şanzıman isteğe bağlı olarak satın alınabiliyor.

Yenilenen Lancia Delta'da 6 havayastığı, Absolute Handling System, LED aydınlatma teknolojili ön ve arka farlar, çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3'lü radyo-CD çalar, krom dış pencere çerçeveleri, deri & Alcantara koltuk döşemesi, elektrikli katlanabilir ve ayarlanabilir ısıtmalı yan dikiz aynaları, viraj içi aydınlatan ön sis farları, karartılmış arka yan camlar, deri direksiyon ve vites topuzu, soğutuculu ön kol dayama, kayak bölmeli arka kol dayanağı, kaydırılabilir/katlanabilir arka koltuk ve 16 inçlik hafif alaşımlı jant gibi ekipmanlar standart olarak sunuluyor. Yeni Lancia Delta, Tekno Paketi, Görüş Paketi, Güvenlik ve Konfor Paketi gibi kişiselleştirmeye imkân veren farklı donanım seçenekleriyle de satın alınabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Lancia Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title