Haberler

Şehit Babasından 1. Ordu Komutanı'na: Oğlum Şerefsiz Olarak Ölmedi

Güncelleme:

Bingöl'de bombalı saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Hasan Koçer'in babası yeni atanan Birinci Ordu Komutanı'na "Oğlum, şerefsiz olarak ölmedi. En azından şerefsiz demeyecekler." dedi.

Bingöl'de PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Hasan Koçer (25) İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Koçer'in İstanbul Eyüp Sultan'daki cenazesine yeni atanan komutanlar da katıldı. Son YAŞ kararlarıyla Korgenerallikten Orgeneralliğe yükseltilip Birinci Ordu Komutanlığına atanan Musa Avsever, İstanbul Jandarma Bölge Komutanlığına atanan Tümgeneral Ali Özkara ve daha önce hapis cezası alan ve terfisi ertelenen ancak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından İstanbul İl Jandarma Komutanlığına atanan ve son YAŞ kararlarıyla Tuğgenerallik rütbesine yükseltilen Hüseyin Kurtoğlu da katıldı. Yine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yeni atanan İrfan Fidan da şehit cenazesinde komutanların yanında saf tuttu. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da şehit cenazesine katıldı.

ARKASINDAN "ŞEREFSİZ" DEMEYECEKLER

Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever şehit polis memuru Hasan Koçer'in babası Hamza ve Annesi Semra Koçer'e başsağlığı dileğinde bulundu. Bu sırada şehit babası Hamza Koçer'in "Oğlum, şerefsiz olarak ölmedi. Şehit olarak öldü. En azından şerefsiz demeyecekler" dediği duyuldu.

ÇELENK PROTOKOLÜNE TAM UYULDU

Şehit polis memuru Hasan Koçer'in cenazesine çok sayıda çelenk gönderildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çelengi en öne konuldu. Protokol sırasına göre de Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çelenkleri de arka arkaya konuldu. Cenazeye gönderilen çok sayıda çelenk arasında Türk Silahlı Kuvvetleri çelengi de yer aldı.

AİLE GÖZYAŞI DÖKTÜ

Şehit Polis memuru Hasan Koçer'in yakınları Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Kardeşleri tabutun başında nöbet tuttu. Babası Hamza Koçer de oğlunun cenaze namazında en önde saf tuttu. Şehit polisin öğretmen eşi Halide Koçer ile annesi Semra Koçer gözyaşlarını tutamadı.

EDİRNEKAPI'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Çok sayıda vatandaş da şehit cenazesine katıldı. Namazın kılınması ve helallik alınmasının ardından omuzlarda taşınan şehit cenazesi emniyet müdürlüğüne ait cenaze arabasına konuldu. Protokol üyelerinin selam durduğu Şehit polis memuru Koçer'in cenazesi Edirnekapı Şehitliğinde toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Koçer İstanbul Ordu PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
title