Haberler

    Yeni İsmi Şenol Güneş Açıkladı

    Şenol Güneş, Beşiktaş A takım medya sorumluluğuna, daha önce uzun yıllar Trabzonspor’da görev yapan Altuğ Atalay'ın getirildiğini açıkladı.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmandan önce basın mensuplarıyla sohbet etti.

    Güneş, açıklamalarına başlamadan önce Beşiktaş A takım medya sorumluluğuna daha önce uzun yıllar Trabzonspor'da görev yapan Altuğ Atalay'ın getirildiğini açıkladı.

    Güneş'in açıklamaları;

    Şenol Güneş, "Vida'nın zaman zaman geriye sarkmaları oldu. Tecrübesiyle, oyun kalitesi ile onları aşacağını düşünüyorum. Giden, gelenden çok, eldekilerin kıymetini bilelim. Ama giden gelenler de olabilir."
    "Benim teklif ettiğimi söylüyorlar oyuncu almak ile ilgili. Öyle bir şey olsa, kulübe söylerim. Kulübün profesyonel oyuncusu, zaten mevki olarak fazla olduğumuz bir yerde teklif yapmam mümkün mü?"
    'Yeni transferimiz Gökhan Töre'
    "Yeni transferimiz var, Gökhan Töre geldi. Hayırlısı olsun. Çok uzun süredir bizden ayrıydı ama durumu iyi. Tesise alışsın, bize alışsın."
    Cenk Tosun yorumu
    "Cenk ilk maçına göre olumsuz değildi. Rakip daha iyiydi. Everton'ın savunma ağırlıklı oynaması etkiledi. 2 yıldan beri geliştirdiği top saklama, orta sahayla bütünleşme gibi şeyleri yapmaya çalıştı. İyi işler yapacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şenol Güneş Gökhan Töre Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title