Haberler

Yeni İçme Suyu Dualarla Tosya'ya Akmaya Başladı

Kastamonu'nun Tosya ilçesine kazandırılan yeni içme suyu düzenlenen törende yapılan dualarla akmaya başladı.

Kastamonu'nun Tosya ilçesine kazandırılan yeni içme suyu düzenlenen törende yapılan dualarla akmaya başladı.

İlçenin Su Uçluğu mevkisinde düzenlenen törene, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Tosya Belediyesi tarafından yürütülen çalışma sonucunda ilçeye kazandırılan içme suyu için düzenlenen törende konuşan Kaymakam Türköz, "Hayatın kaynağı olan yeni bir su kaynağının açılışını sembolik bir törenle yaptık. Belediye çalışanlarına ve birim personeline, çok teşekkür ediyoruz. Oldukça güzel bir çalışma yapmışlar. İlçemize ortalama 5 kilometre uzaklıkta bir su kaynağı buldular. Bu kaynağı da içme suyumuza katarak içme suyu ihtiyacımızı karşılamış oldular. İçimi oldukça güzel bir su arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederim" diye konuştu.

Düzenlenen törende konuşan Başkan Şahin de "Bu zamana kadar olduğu gibi, halkımıza sağlıklı su içirme çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek. Tosyamıza Ilgaz Dağı'nın hemen eteklerinden kazandırılan içme suyu hizmetini halkımıza sunmak için ekiplerimiz zor şartlar altında büyük başarı gösterdiler. Arkadaşlarımız iş makinesi olmadan, insan gücüyle kazma kürekle bu suyu getirdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyor ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum" diye konuştu.

İlçe Müftüsü Mehmet Korkmaz'ın yaptığı dua sonrası yemek ikramının ardından tören sonra erdi.

Muhabir: Mehmet Ulusoylar

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - KASTAMONU

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Türköz Kazım Şahin Kastamonu Tosya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title