Haberler

Yeni Görev Yerine Gidemeden Şehit Oldu

Siirt-şirvan Karayolunda Teröristlerce Döşenen Mayının Patlaması Sonucu Şehit Olan Jandarma Uzman Çavuş Serbülent Yalçın'ın, Tayin Sebebiyle Yozgat'a Gitme Hazırlığında Olduğu Öğrenildi.

Siirt-Şirvan karayolunda teröristlerce döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serbülent Yalçın'ın, tayin sebebiyle Yozgat'a gitme hazırlığında olduğu öğrenildi.

Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde yaşayan Ali ve Meliha Yalçın çifti, oğullarının şehit olduğu haberini dün gece aldı. Acı haberi alan Yalçın ailesinin yakınları da eve gelerek, aileyi teskin etmeye çalıştı. Şehit Uzman Çavuş Serbülent Yalçın'ın amcası Mehmet Yalçın, "Seni izne bekliyorduk, sen nereye gittin? Bizi bıraktın'' diyerek ağıt yaktı.

Güçlükle konuşan anne Meliha Yalçın ise, oğlunun şehit olduğuna inanamadığını belirterek, her an kapıdan içeri girmesini beklediğini söyledi. Şehit Serbülent Yalçın'ın Malatya'da kendisi gibi uzman çavuş olarak görev yapan ağabeyi Güngör Yalçın da annesine sarılarak onu teskin etmeye çalıştı.

Şehit Uzman Çavuş Serbülent Yalçın'ın bir süre önce tayininin Yozgat'a çıktığı, 29 Haziran'da senelik iznini geçirmek için geleceği Kırıkkale'den yeni görev yeri olan Yozgat'a gideceği öğrenildi. 4 yıl önce evlenen Serbülent Yalçın'ın çocuğunun olmadığı, eşi Seçil Yalçın ile birlikte Silvan'da yaşadığı belirtildi. Şehit Yalçın'ın cenazesinin ailesinin isteği üzerine yarın Kırıkkale'ye getirileceği ve burada düzenlenecek cenaze töreninin ardından doğum yeri olan Balışeyh ilçesine bağlı Koçubaba beldesinde

toprağa verileceği kaydedildi.

(SY-BÖ-GS-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title