Haberler

    Yeni Forvetin Uçağı Hazır

    Beşiktaş yönetimi, Cyle Larin'in ardından İstanbul'a getireceği ikinci forvet için özel uçağı pistte bekletiyor.

    SERDAR SARIDAĞ
    Siyah-beyazlılar, Leicester City'de top koşturan İslam Slimani ve Atletico Madrid forması giyen Kevin Gameiro ile pazarlıkları yoğun biçimde sürdürüyor. Hafta sonuna kadar golcü transferini noktalamak isteyen Kartal, Iheanacho ve Demba Ba'yı da listesinde tutuyor.
    Kanadalı golcü Cyle Larin'i İstanbul'a getiren ve ikinci bir forveti daha renklerine bağlamaya hazırlanan Beşiktaş Yönetimi adaylarla yaptığı pazarlıklarda artık son aşamaya geldi. Hem İslam Slimani hem de Kevin Gamairo ile aynı anda görüşen siyah-beyazlı yönetimin, yeni transferi getirecek özel uçağı da hazır tuttuğu belirlendi.
    Yapılacak görüşmeler neticesinde yeni golcüsünü İstanbul'a getirmek üzere uçağı ya İngiltere'ye ya da İspanya'ya gönderecek olan Beşiktaş Yönetimi, ilk olarak İslam Slimani için bir görüşme daha yapacak. Baloteli ve İbrahimovic gibi forvetlerle görüşülmesine rağmen, bütçe sorununu aşamayan ve bu nedenle Slimani'ye yoğunlaşarak Leicester City ile pazarlık yapan siyah-beyazlı yönetim yine aynı takımdaki Kelechi Iheanacho'yu da gündeminde tutuyor.
    Torres listede yok
    Beşiktaş, Slimani ve Iheanacho konusunda Leicester City ile anlaşma sağlanamazsa rotasını Atletico Madrid'in Fransız golcüsü Kevin Gameiro'ya çevirecek. Siyah-beyazlılar, İspanyol ekibinin bir başka forveti Fernando Torres'i ilerleyen yaşı nedeniyle düşünmüyor. Hafta sonuna kadar Slimani veya Gameiro'yu kiralık olarak renklerine bağlayarak özel uçakla İstanbul'a getirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi bu oyuncular için maddi koşulların oluşmaması halinde yedekte tutulan Demba Ba ile anlaşmayı planlıyor.
    Kartal'da Demba Ba'nın üçüncü ihtimal olduğu, Başkan Fikret Orman ve yönetimin özellikle Slimani için görüş birliğine vardıkları ifade ediliyor. Beşiktaş'ın listesinde 29 yaşındaki Javier Hernandez de bulunuyor.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Atletico Madrid Demba Ba İstanbul Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title