Haberler

Yeni Filme Güzel Yüz Arıyor

Mahsun Kırmızıgül, Son Dönemde Araplar'ın Gözdesi Haline Gelen Tuba Büyüküstün'ü Filminde Oynaması İçin İkna Etmeye Çalışıyor. İşte Kırmızıgül'ün Yeni Filmiyle İlgili Ayrıntılar...

MAHSUN KIRMIZIGÜL, SON DÖNEMDE ARAPLAR'IN GÖZDESİ HALİNE GELEN TUBA BÜYÜKÜSTÜN'Ü FİLMİNDE OYNAMASI İÇİN İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR. İŞTE KIRMIZIGÜL'ÜN YENİ FİLMİYLE İLGİLİ AYRINTILAR...

'Beyaz Melek' filmiyle yönetmen olarak sinemaya adım atan Mahsun Kırmızıgül, yine iddialı bir filmin hazırlığı içinde.

Senaryosunu kendisinin yazdığı 'Güneşi Gördün mü?' isimli filmde aynı zamanda yönetmenlik ve oyunculuk da yapacak olan Mahsun Kırmızıgül, son dönemin gözde isimlerinden birisi olan Tuba Büyüküstün'e teklif götürmüştü. Büyüküstün ile bir kaç gün önce tekrar görüşen Kırmızıgül, medyanın gündemine özellikle Araplar'ın ilgisi nedeniyle sıkça gelen genç oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. Şu anda Kanal D'deki 'Asi' dizisinde rol alan Büyüküstün ise henüz düşünme aşamasında.

Televizyon gazetesi'nin haberine göre, son dönemin beğenilen oyuncuları arasında yer alan Hatırla Sevgili dizisinden Cansel Elçin'in de oynayacağı filmin cast görüşmeleri halen devam ediyor. Kurtlar Vadisi dizisinde oynayan Hüseyin Avni Danyal ve Emre Kınay'ın da adının geçtiği filmin, Kırmızıgül'ün bir önceki filminden çok daha iddialı ve dikkat çekici olacağı konuşulmakta.

Eylül'ün 20'sinde Kars'ta çekimlerine başlanması planlanan filmin bir kısmı da yurtdışında geçecek. 'Güneşi Gördün mü?' filmi için, Türkiye içinde ve dışında bir çok yerde çekimler yapılacak. Ayrıca iki farklı ülkeye de gidilmesi planlanmakta.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title