Haberler

Yeni Esenler'i Bakan Arslan'a Anlattı

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, belediyeyi ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a yeni Esenler’i anlattı.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, belediyeyi ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a yeni Esenler'i anlattı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'yu makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın, bazı Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm başta olmak üzere Esenler'de yürütülen çalışmalar hakkında Bakan Arslan'a bilgiler verdi. Göksu, Esenler'e tahsis edilen 8 buçuk milyon metrekare askeri alan ile ilgili verdiği bilgide; kentsel dönüşümle üretilmiş dünyanın en büyük, alan itibari ile de dünyanın üçüncü büyük parkını Esenler'e kazandıracaklarını söyledi. Askeriyenin boşalttığı alanda yakın bir zamanda yaklaşık 150 dönümlük bir alanı park olarak Esenler halkının hizmetine sunacaklarını söyleyen Başkan Göksu, "Esenler'in talihini değiştirecek projemiz, İstanbul'un da nefes alacağı en önemli mekanlardan birisi olacak" dedi.

Esenler'deki çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da, "Sizi ve belediye çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Yürüttüğümüz projelerle Esenler'imiz de, İstanbul'umuz da, Türkiye'miz de daha güzelleşiyor. Ülkemiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ziyaret sonunda Bakan Arslan'a Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi tarafından yayınlanan kitaplardan takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Tevfik Ahmet Arslan Esenler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title