Haberler

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başlıyor

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 2018-2019 eğitim öğretim yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 2018-2019 eğitim öğretim yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

Taş, mesajında, öğretmeni, öğrencisi, yöneticisi ve velisiyle huzurlu bir birliktelik içerisinde, yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

Gençlerin ve çocukların güçlü Türkiye'nin teminatı olduklarını belirten Taş, AK Parti olarak eğitim alanındaki çalışmaların bu güne kadar ki temel amacı milli değerlerine bağlı, düşünen, sorgulayan ve hayata geçiren aklı hür, vicdanı hür, iradesi hür nesiller yetiştirmek olduğunu dile getirdi.

Taş, Türkiye'nin artık kendi teknolojisini üreten, fizik, kimya, fen, savunma sanayi gibi birçok alanda söz sahibi olma yolunda ilerleyen bir ülke olduğuna işaret ederek, bu alanlarda yaşanan gelişmeyi ve üstlendikleri sorumluluğu en iyi şekilde öğrencilere anlatacak olanların öğretmenler olduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belirttiği üzere sabır, emek, samimiyet ve fedakarlık isteyen uzun bir süreç olan eğitim öğretim konusunda tarihi nitelikte değişimlere hazırlandıklarını aktaran Taş, şunları ifade etti:

"Yeni Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'a bu anlamda eğitim camiasının güveninin tam olduğunu biliyoruz. Yeni yönetim sistemi ile eğitimin içerisinden gelen bir bakan Türkiye için büyük bir öneme sahiptir. Bu duygu ve düşünceler ile ülkemizi güvenle geleceğe taşıyacak olan tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılını en içten dileklerimle kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Antalya Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title