Haberler

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Muğla'da, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla 778 okulda, 12 bin 26 öğretmen ve 145 bin 406 öğrenci için ilk ders zili çaldı.

Muğla'da, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla 778 okulda, 12 bin 26 öğretmen ve 145 bin 406 öğrenci için ilk ders zili çaldı.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Türdü 100. Yıl İlkokulu'nda tören düzenlendi.

Törene, Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve daire amirleri katıldı.

Törende konuşan Vali Esengül Civelek, 2017-2018 eğitim öğretim yılının eğitim camiasına hayırlara vesile olmasını ifade ederek, öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ise yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla Muğla genelinde 778 okulda, 12 bin 26 öğretmen ve 145 bin 406 öğrenci için ilk ders zili çaldığını söyledi.

Bodrum, Marmaris ve Yatağan

Bodrum Belediye Meydanı'nda düzenlenen törene, Bodrum Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bodrum Belediye Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na Emin Geçin tarafından çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Etkinlikler Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu'nda devam etti.

Öğrenciler okul bahçesinde halk oyunları gösterileri sundu. Etkinliğe katılan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, gösterilerin ardından sınıfları gezerek öğrencilere yeni öğretim yılında başarılar diledi.

Marmaris ve Yatağan'da da Atatürk anıtlarına çelenk sunuldu. Törenler saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Esengül Civelek Menteşe Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title