Haberler

Yeni eğitim öğretim yılı

Bilecik'te, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla tören düzenlendi.

Bilecik'te, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla tören düzenlendi.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, 700. Yıl İlkokul ve Ortaokulunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, kuruluşun ve kurtuluşun şehrinde eğitimin de 1 numaralı olabilmesi için yürütecekleri çalışmaları ve hedefleri için önemli mesajlar vermek istediğini söyledi.

Kaymakamlar ve milli eğitim teşkilatlarıyla toplantılar gerçekleştirdiklerini aktaran Şentürk, şöyle konuştu:

"Çocuklar bizim göz bebeğimiz. Daha iyi daha nitelikli eğitim verebilmek için buradayız. Velilerimizin de sorumlulukları var. Anne ve baba olarak yapacakları var, bunun en önemlisi de ilgi ve sevgidir. Öğretmenlerimizin duruşu, sevgisi ve ders anlatış tarzı önemli. Öğretmenlerimizden her öğrencinin görünen ve görünmeyen fotoğrafını görmesini istiyoruz. Biz hiçbir öğretim çalışanını ihmal edemeyeceğimiz gibi hiçbir öğrencimizi de ihmal edemeyiz. Eylem planı ortaya koyacağız. Vizyon 2023 belgesinde bunların hepsi var. Burası butik bir il, öğretmenlerimizin çalışmalarına dokunabiliriz ve ulaşabiliriz, bu anlamda zorluğumuz yok. Bilecik'i eğitim-öğretimde örnek bir il haline getirmek istiyoruz."

Şentürk, karış karış okulları dolaşacaklarını ve kendilerine düşen görev neyse onu belirleyip ortaya koyacaklarını sözlerine ekledi.

Törene, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Semih Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yeterlikleri ve Kalite Geliştirme Daire Başkanı Mustafa Baki Babaoğlu ile Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik de katıldı.

Halk oyunları ve tekvando ekibi gösterilerinin ardından 1. sınıf öğrencilerine "Hoşgeldin çiçeği" verilmesiyle devam eden program, Vali Şentürk ve beraberindekilerin Z-Kütüphanenin açılışının gerçekleştirilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Bilecik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title