Haberler

Yeni eğitim öğretim yılı

Güncelleme:

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreninde, Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda devam etti.

Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, törende yaptığı konuşmada, eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğuna inandıklarını söyledi.

Her şeyin insanı sevmekle başladığını kabullenen bir anlayışa sahip olduklarını belirten Demirci, şunları kaydetti :

"Aydınlık geleceğimiz olan çocuklarımızla birlikte olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Bizlere emanet ettiğiniz canınızdan çok sevdiğiniz sevgili yavrularınızı bu hizmet anlayışıyla hiçbir ayrım gözetmeksizin eğitmeyi amaç edindik. Çocuklarımızı yetiştirirken onları yarıştırarak değil, birbirleriyle kıyaslayarak değil, severek, koşulsuz olarak sevdiğimizi ve her şartta kendilerine güvendiğimizi belli ederek hoşgörüyle yetiştirelim. Bugün itibariyle 34 okul ve kurumda yaklaşık 6 bin 300 öğrenci ile okullardayız, yollardayız."

Konuşmaların ardından, öğrenciler tarafından şiirler okundu ve çeşitli gösteriler sahnelendi.

Törene, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Meydanı Kastamonu Tosya Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title