Haberler

    Yeni Doom Ön Siparişe Açıldı. İşte Fiyatı

    Oyun, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için ön satışta.

    Mahmut Saral - -

    id Software tarafından geliştirilen ve Bethesda'nın dağıtımını üstlendiği FPS oyunu Doom'un ön siparişleri başladı. Bethesda, oyunun PC, PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları için ünlü online perakendeci Amazon üzerinden ön sipariş almaya başladı. Oyunun ön sipariş fiyatı ise, 59.96 dolar. Tabii bu fiyata kargo ücreti dahil değil. Eğer göz atmak isterseniz tıklayın.


    Yeni Doom, seriye yeni bir başlangıç amacı taşıyor ve serinin köklerine dönerek hızlı oynanış, güçlü silahlar ve zorlu düşmanlar gibi önemli unsurları bir araya getiriyor. Doom 3 ve Resurrection of Evil eklentisinde gördüğümüz karanlık, dar ve korkutucu mekanları bu kez görmeyeceğiz. Tıpkı ilk Doom oyunlarında olduğu gibi geniş alanlar, bolca düşman ve hızlı oynanışla sürekli aksiyon ön planda tutulacak.


    Yeni Doom'un net çıkış tarihi belli değil, ama 2016 İlkbahar döneminde çıkması bekleniyor. Amazon'da da çıkış tarihi olarak 31 aralık 2016 gösterilmiş. Ancak bu resmi bir tarih değil.


    Yeni Doom'un ilk oynanış videoları, detayları ve çıkış dönemi



    Eğer pencereyi göremiyorsanız tıklayın.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Xbox One Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title