Haberler

Yeni Dönemde İşler Hızlı Olacak"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay memleketi Yozgat'ta yaptığı açıklamada, "İnşallah yeni dönemde işler hızlı olacak. Türkiye'nin kalkınması çok daha hızlanıyor olacak. Türkiye önündeki engelleri çok daha hızlı şekilde aşmaya başlayacak" dedi. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere karayolu ile Ankara'dan memleketine gelen Oktay'ı Vali Kemal Yurtnaç ve il protokolü karşıladı. Polis mangasını selamlayan Oktay daha sonra Yozgat Valiliği'ne geçti. Vali Kemal Yurtnaç'ı ziyaret eden Oktay Yozgat'ta yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Oktay,"Bugün kendi memleketimizi, kendi topraklarımızı ziyaret ediyoruz. Biz ilk yurt dışı ziyaretimizi yavru vatan diye tabir ettiğimizi Kıbrıs'a yaptık. İlk il ziyaretimizi de kendi memleketimize, kendi topraklarımıza yapmış olduk. Dolayısıyla bundan son derece mutluyum. Hemşehrilerimizle, dostlarımızla burada görüşüyor olmak, birlikte oluyor olmak apayrı bir güzellik insanın kendisini vatanında hissediyor olması kendi öz toprağında hissediyor olması bir ayrıcalık. Bu sıcak karşılamadan sonra valizimin Yozgat ile ilgili geniş bir brifingini aldık. Hemen hemen son 16 yıldır yapılan işlerle ilgili ve öncesi bundan sonra da neler yapılabileceğiyle alakalı bir teatisinde bulunduk." dedi.

"İŞLER DAHA HIZLI OLACAK"

Yeni dönemde işlerin daha hızlı ilerleyeceğini aktaran Oktay,"Türkiye'nin kalkınması çok daha hızlanıyor olacak. Türkiye önündeki engelleri çok daha hızlı şekilde aşmaya başlayacak. Ben inanıyorum her ile olduğu gibi Yozgat'a da mutlak şekilde yansıması olacaktır. Biz bunun detay çalışmalarını zamanla yapıyor olacağız. Yoğunlaşarak devam ediyor olacağız. Bundan sonraki işlerin Yozgat'ta da bütün Türkiye'de olduğu gibi nasıl daha hızlı yürütülebileceği ile alakalı ilimizi ilçeleriyle birlikte nasıl kalkındırıyor olacağımızla alakalı hep birlikte ekip olarak yolumuza devam ediyor olacağız." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay daha sonrası Yozgat Belediyesi'ni ve AK Parti İl Başkanlığı ziyaret etti.

(Bahadır Muhlis Gökgül - Gökhan Doğan/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title