Haberler

Yeni Dizisine Yapılan Eleştiri Gülse Birsel'i Kızdırdı: Başlamadan Seyretmiş Olmanız Müthiş

Güncelleme:

Yeni dizisi 'Jet Sosyete' ile ekranda boy göstermeye hazırlanan Gülse Birsel, bir takipçisinden gelen eleştiriye "Dizi daha başlamadan seyretmiş olmanız müthiş" sözleriyle karşılık verdi.

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel henüz tanıtımlarının döndüğü dizisi Jet Sosyete hakkında yapılan bir paylaşıma tepki gösterdi.

TANITIMLARI DÖNMEYE BAŞLADI

Ekranda boy göstermeye hazırlanan Gürse Birsel'in yeni dizisi 'Jet Sosyete' dizisinin tanıtımları geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlamış ve konuşulmuştu. Yeni projesi hakkında yapılan yorumları yakından takip eden Gülse Birsel, bir takipçisinin yaptığı eleştiriye yanıt verdi.

"BEN BİLE SEYRETMEDİM"

Dizinin sadece tanıtımını izleyerek bir karara varan takipçisine tepki gösteren Birsel, "Dizi daha başlamadan seyretmiş olmanız müthiş! Ben bile daha seyretmedim. Hatta çekimler bile bitmedi" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülse Birsel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (69)

ahmet:

fragman diye bişey var cahil karı

16
33
yanıtYanıtla
e.:

salak ona senmi öğretiyorsun fragmanı o yüzden sen burada onu konusurken o yaşıyorrr. .

yanıt1
yanıt2
Güney:

Herkes bilmediği anlamadığı bi konuda eleştiri yapıyo gerizekalı bir milletiz

31
11
yanıtYanıtla
hhh:

Şu karıyı devlet karayolunda grayder olarak işe alsınlar tipi aynı cat grayder.

6
28
yanıtYanıtla
Depresyonlu adam:

Gulse birsel yaparsa kesinlikle guzel olur.

18
14
yanıtYanıtla
AĞUSTOS BÖCEĞİ:

BÖYLE DİZİLER TAD VERMİYOR ARTIK. . DIRDIR , ZIRZIR , VIRVIR , ZAMAN KAYBI DAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL. . .

22
9
yanıtYanıtla
EDA:

FRAGMANDAN DİZİYİ FİLMİ ANLIYORUZ ARTIK HANIMEFENDİ UYUMUYO MİLLET

19
11
yanıtYanıtla
kadir:

GÜRSE HANIM çok güzel olacak merak etmeyin. hoş bir mizah tarzınız var. . sabırsızlıkla bekliyoruz. . .

16
14
yanıtYanıtla
Zandar:

Benim gözümde cübbeli ahmet bilmem ne ile gürsel falan filan arasında önemsizlik bakımından hiç bir fark yok.

12
17
yanıtYanıtla
turk dizisi:

Bocalayan bir sektör. Neden. Geçmişte Türk sinemasına bakın hep bir aga var para sahibi ve fakir var. Şimdi agalık yerine holding var konu yine aynı. Ikı kadın bir erkek. Bir kadın iki erkek. Para lüks otomobil villa. Hayatımız bu değil bizim. Neşeli günler aile şerefi böyle filmlerin dizileri olsa keyifle izlesek.

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title