Haberler

Yeni Diyarbakırspor 3 Zorlu Haftaya Girdi

Güncelleme:

Yeni Diyarbakırspor'un Pazar günü deplasmanda farklı kazanması derin bir nefes aldırdı. Devre arasında takımı yenileyen ve 10 yeni transfer yapan Yeşil-Kırmızılı ekip, 2. devrede oynadığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7 puan topladı. Spor Toto 3.Lig 2.Grupta son haftalar yaklaşırken zor geçecek puan yarışı başladı.


Diyarbakırspor 2.devrede toparlanarak puanını 34 yaptı. İlk takımın direk olarak 2.lige yükseleceği, lideri takip eden dört takımın ise çift maç eliminasyon oynayacağı Play-Off grubuna kalmak için grupta çok zorlu bir yarış şimdiden başlamış görünüyor. 21. hafta sonunda Eyüpspor 45 puanla liderliği sürdürdüğü, play-off grubu için ise tam 9 takım kıyasıya bir mücadele sergiliyor.

Diyarbakırspor bu hafta kendi sahasında ağırlayacağı, lig ikincisi Denizli Büyükşehir Belediyespor karşılaşması cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Bu karşılaşma Yeşil-Kırmızılı ekip açısından çok önem taşıyor. Bu karşılaşmadan sonra deplasmanda Dardanelspor'a konuk olacak olan Yeşil-Kırmızılı ekip sonrasında evinde Eyüpspor ile sahasında oynayacak. Bu üç karşılaşmada Yeni Diyarbakırspor için hayati önem taşıyor.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Eyüpspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title