Haberler

Yeni Demokrasi Hareketi ve Azadi Hareketi'nden Akar'a Ziyaret

Güncelleme:

Yeni Demokrasi Hareketi ve Azadi Hareketi başkanları, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Yeni Demokrasi Hareketi ve Azadi Hareketi başkanları, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Azadi ve Yeni Demokrasi hareketlerini uzun zamandan beri takip ettiklerini, geliştirdiği siyaset, takip ettiği çizgi ve ilkeleri ile çok takdire şayan bulduklarını söyledi. Akar, "Farklı siyasi hareketlerin olması zenginliktir. Bizim siyasetimizde ırk ve siyasi düşünce ayrımı yapmadan tüm insanları kucaklayarak, birlik ve beraberlik içinde yaşamaktır. Herkesten aynı şeyleri düşünmelerini beklemek yanlış olur. Konu Diyarbakır'ın ve Diyarbakır halkının çıkarı oldu mu birlikte hareket etmek gerekir. Biz AK Parti olarak 13 yıllık süreçte herkesin ve her kesimin inancını özgürce yaşamasının ve etnik kimliğinin önündeki tüm engellerin kaldırılması için mücadele verdik. Önümüzde ilk etapta çok önemli bir genel seçim var. Türkiye'nin kaderini Kürtlerin de kaderini hatta Ortadoğu'nun da geleceğini etkileyecek çok önemli bir genel seçim var. Biz bu genel seçimlerde özellikle demokratik bir muhalefetin birleşmesi gerektiği kanaatindeyiz. Akar, Şu an çok önemli bir süreçten geçiyoruz bu süreç çözüm sürecidir çözüm sürecinde Azadi, Yeni Demokrasi ve başka hareketlerin sürece önemli katkıları olacaktır. Çözüm süreci her kesimi kapsayan barış kardeşlik projesidir inşallah el, ele vererek çözüm sürecini nihayete erdireceğiz" dedi.

Yeni Demokrasi Hareketi ve Azadi Hareketi başkanları da, Akar'a yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Diyarbakır Ak Parti Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title