Haberler

Yeni Damak Tadı Kızarmış Dondurma

Balıkesir'in Turistik Ayvalık İlçesinde Alibey Adası'nda Hamit Arslan'ın Hazırladığı Kızarmış Dondurma Büyük İlgi Görüyor. Özel Hazırlanmış Dondurmayı Fritözde Kızarttıktan Sonra Servis Yaptığını Belirten Arslan, Kızarmış Dondurmanın Çok Ayrı Bir Tadı Olduğunu Söyledi.

Balıkesir'in turistik Ayvalık ilçesinde Alibey Adası'nda Hamit Arslan'ın hazırladığı kızarmış dondurma büyük ilgi görüyor. Özel hazırlanmış dondurmayı fritözde kızarttıktan sonra servis yaptığını belirten Arslan, kızarmış dondurmanın çok ayrı bir tadı olduğunu söyledi.

Ünlü Alibey Adası'nda dondurma ustası Hamit Arslan'ın satışa sunduğu kızarmış dondurma büyük ilgi görüyor. Soğutucudan çıkardığı dondurmayı fritözde kızarttıktan sonra servis yapan Arslan, kızarmış dondurmanın büyük ilgi görerek çok talep aldığını ifade etti. Fritöze konan dondurmanın üstünde kaplı olan kısmın piştiğini belirten Arslan, "Fritözden çıkarılan dondurmayı üzerine sos dökerek servis yapıyoruz. Dış kısmı pişen dondurmanın iç kısmı aynı soğukluğunu korumaktadır. Çok değişik bir tadı olan kızarmış

dondurma büyük ilgi gördü. Kızarmış dondurmanın bir porsiyonunu 5 YTL den satıyoruz" dedi.

(SŞ-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title