Haberler

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun Açıklaması

Yeni Çeltek Kömür ve Maden İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu (ASKF) ziyaret etti.

Yeni Çeltek Kömür ve Maden İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu (ASKF) ziyaret etti.

Amatör spor kulüplerinin temsilcileriyle ASKF binasında bir araya gelen Coşkun, burada yaptığı açıklamada, Yeni Çeltek Kömür ve Maden İşletmeleri olarak sporun ve sporcunun gelişimi için her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Coşkun, kentte son yıllarda sporun gelişim gösterdiğini ifade ederek, "Yozgat bizim memleketimiz, bu neden büyük bir vefa borcumuz var. Bu borcumuzu ödemek amacıyla her türlü faaliyette yer almak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Yozgat'ta amatör kümenin "Yeni Çeltek" ismiyle faaliyet gösterdiğini belirten Coşkun, "Amatör kümenin isim hakkını daha önce almıştık. Yozgat ASKF altında faaliyet gösteren spor kulüplerine de yine desteklerimiz olmuştu. Yozgat'ta sporun bir adım daha ileri gidebilmesi adına her türlü desteği veriyoruz ve vereceğiz" diye konuştu.

ASKF Başkanı Hakan Bektaş ise Osman Coşkun'a ziyaretinden ve Yozgat sporuna verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA / Spor

Osman Coşkun Yozgat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title