Haberler

Yeni Bir Türkiye Finali Heyecanı Daha Başlıyor

Güncelleme:

"Hayallerinize inanın" sloganıyla T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve T.C.Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde yürütülen G.S.B.-M.E.B.- Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği'nin final karşılaşmaları, 15-19 Nisan tarihlerinde Antalya WOW Football Center'da gerçekleşecek.

Danone'nin dünyanın dört bir yanından, milyonlarca çocuğu spora teşvik ederek, sağlıklı fiziksel gelişimlerine ve yeni nesil sporcuların yetişmesine destek olmak hedefiyle düzenlediği Danone Uluslar Kupası'nın Türkiye ayağı olan organizasyonun şampiyonu, Eylül ayında Londra'da gerçekleşecek Dünya Finali'nde Türkiye'yi temsil edecek. 19 Nisan Cuma günü 14:00'da Şifo Mehmet'in santra vuruşuyla başlayacak final maçında şampiyon belirlenecek.

Şimdiye kadar Aydın Yılmaz, Recep Niyaz, Necip Uysal gibi birçok başarılı futbolcunun yıldızının parladığı organizasyonda, tüm Türkiye çapında İl Birinciliklerinde dereceye giren 96 takımdaki 1.152 çocuk top koşturacak.

Danone Uluslar Kupası, dünyanın FIFA onaylı 10-12 yaş kategorisindeki ilk uluslararası çocuk futbol organizasyonu olma özelliği taşıyor. 2000 yılında başlayan ve hamiliğini efsanevi futbolcu Zinedine Zidane'ın üstlendiği organizasyona, her yıl dünya çapında 30'dan fazla ülkeden 2,5 milyona yakın çocuk katılıyor. Danone Uluslar Kupası'nın Türkiye ayağı, 2003 yılından bu yana, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve 2011 yılından bu yana T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı önderliğinde, "G.S.B.-M.E.B.-Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği" adı altında Türkiye'nin 81 ilinden onbinlerce öğrencinin katılımıyla düzenleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Antalya Danone Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title