Haberler

Yeni Bir Soluk Getirecek

Dün Gecce Etiler'deki Şamata'nın Yerine Açılan Chakra, Gecce Hayatına Yeni Bir Soluk Getirecek.

DÜN GECCE ETİLER'DEKİ ŞAMATA'NIN YERİNE AÇILAN CHAKRA, GECCE HAYATINA YENİ BİR SOLUK GETİRECEK.

Gazino kültürünü yaşatmayı amaçlayan ve bunu da kaliteli bir şekilde yapan Chakra, İstanbul gecce hayatına damgasını vuracağa benziyor. "Eller Havaya" mekanların yaygınlaştığı, eğlencenin dozunu kaçıran insanların çoğaldığı gecce hayatında, bu tür mekanların açılması ve iş yapması kanımca çok önemli. İnsanların "Görmek ve "Görülmek" için değil; adabıyla ve rahatsız edilmeden eğlenecekleri bir mekan Chakra.

Nezih ve kaliteli insanları ağırlayan mekan, dekoru, üstün hizmet kalitesiyle de fark yaratacağa benziyor. Meyhane ve gazino kültürünü yaşatmak amacıyla açılan Chakra, gerçekten de bu kültürü, havayı özleyenlere cevap verecek kadar kaliteli ve renkli bir havaya sahip.

Eskiden insanlar eğlenmeye gidecekleri mekanlara şık kıyafetlerle giderlerdi; karşısındakine saygı ifadesiydi şık giyinmek. Adabıyla; yan masaları rahatsız etmeden içki içen insanlar hiçbir sorun çıkarmadan gecceyi noktalardı. Zira gerçek aristokrasi kültürüne haiz insanlar vardı eskiden. Maalesef kültürümüz yozlaştığı, parayla kültür yer değiştirdiği için saygılı, adaplı insanları özler olduk. Chakra, özlediğimiz eğlence anlayışını getirecek gibi görünüyor.

Fatih Ürek ve Tanyeli'nin sahne aldığı Chakra'nın açılış geccesine adeta ünlüler yağdı. Ayfer Toprak, Nil Gümüş, Sibel Vatandost, Meltem Demirören, Nilgün Belgün, Semra Özal, Canan Yaka, Ergin Tanca, Serhat Serbest, Gül Ergi'nin katıldığı gecce çok renkli ve hareketliydi.

Türk Sanat Müziği'nin en güzel örneklerini okuyan Fatih Ürek, güncel popüler şarkıları da seslendirdi. Tanyeli'nin kıvrak dansıyla coşan müşteriler adeta özledikleri eğlenceye kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Ben de bu kadar kaliteli ve renkli bir mekanı İstanbul geccelerine kazandırdıkları için; başta Nadir Ermiş olmak üzere Chakra'da emeği geçen herkesi kutlarım ve başarılar dilerim.

Aslı ARIKAN

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title