Haberler

'Yeni Bir Okuma Evi Daha Açmayı Planlıyoruz'

Güncelleme:

Selmanoğlu Elazığ Belediyesi'nin çalışmaları takdir edilmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılarak hizmet vermeye başlayan Elazığ Belediyesi Okuma Evi'nin öğretmen ve öğrencileri Başkan Selmanoğlu'nu ziyaret ederek desteklerinden dolayı kendisine bir onurluk takdim ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Okuma Evi öğretmenlerinden Saffet Ünsal ve çok sayıda öğrenci katılırken, Başkan Selmanoğlu ile sohbet eden öğretmen ve öğrenciler arasında zaman zaman keyifli dakikalar yaşandı.

Okuma Evi'nden yararlanan öğrenciler adına konuşan Gökçe Yalçın ve Umut Düzgün Bulut memnuiyetlerini Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na teşekkür ederek gösterirken, Elazığ Belediyesi'nin ilimize kazandırdığı Okuma Evi'nin son derece ilgi gören bir eğitim kurumu haline geldiğini belirten Okuma Evi Öğretmenlerinden Saffet Ünsal, desteklerinden dolayı Başkan Selmanoğlu'na teşekkür ederek, bir onurluk takdiminde bulundu.

"Değerli öğretmen ve sevgili öğrencilerimizin ziyaretinden dolayı son derece mutlu oldum" diyerek sözlerine başlayan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Okuma Evi'ne ilginin son derece yüksek olduğunu belirterek buranın öğrenciler tarafından beğenildiğini ve kabul gördüğünü söyledi.

Belirlenecek olan bir başka noktada yeni bir Okuma Evi daha açmayı planladıklarını kaydeden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu bunun için çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Ziyaretin sonunda Başkan Selmanoğlu, kendisini ziyaret eden öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip, çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Selmanoğlu Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title